Ρεπορτάζ:  Νικ. Αλ. Αργυρίου


Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι συνεργός στην διάπραξη κακουργήματος  κατά της χώρας, ειδικά μετά το δημοψήφισμα, όπου δεν εφάρμοσαν την αιτημιγορία του Ελληνικού λαού.

Εκ των πραγμάτων,  η νομιμοποίηση των μνημονίων δεν πέτυχε και, τώρα η κυβέρνηση ως συνεργός στην ιδιότυπη οικονομική κατοχή της χώρας πρέπει να εφαρμόσει δύσκολα μέτρα.

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση πέραν της συμμετοχή της στην διάλυση της χώρας,  καλείται τώρα να παίξει την τελικά φάση της τραγωδίας. Ωστόσο οι επιλογές της την οδηγούν σε κατάρρευση...

Οι ενδείξεις δείχνουν πως θα έχουμε  μια κατάρρευση της κυβέρνησης λίγο πριν ή μετά το Πάσχα, διότι  πιθανότατα έρχεται κούρεμα καταθέσεων και, ένα  Grexit  υπό τους όρους πάντα των δανειστών...


Έρχεται μια αρκετά δύσκολη περίοδο και ήδη θα έπρεπε οι Έλληνες να είχαν ξεκινήσει δικαστικούς αγώνες εναντίον όλων των αντισυνταγματικών νομοσχεδίων.

Φυσικά,  όσο ακόμα υπάρχουν Ελληνικά δικαστήρια, διότι σε λίγο δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν.... 

Δεδομένου ότι εισέρχονται το χρόνο 3.500.000 περίπου λαθρομετανάστες και, δημιουργούν οι αρμόδιοι στην Ελλάδα μόνιμες εγκαταστάσεις για να μείνουν εδώ.
Με τον ρυθμό αυτό εισόδου είναι πιθανό αύριο να έχουμε μουσουλμανικό σύνταγμα. Ήδη η μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης κατεβάζει κόμμα στις επόμενες εκλογές...

Στην ουσία μας κρατούν οικονομικούς όμηρους για να μην αντιδράσουμε, ενώ τα 2/3 του δήμοσιου χρέους είναι τα χρήματα που δόθηκαν στις τράπεζες. Στο υπόλοιπο του χρέους πρέπει να ζητηθεί ανάλυση κεφαλαίων και να εξακριβωθεί από ποιους λογαριασμούς ήρθαν τα χρήματα και που πήγαν. Αν γίνει αυτό θα διαπιστωθεί η μεγάλη φούσκα του χρέους. Στην ουσία δίνουν αέρα κοπανιστό και υποθηκεύουν τον πλούτο της Ελλάδος, μαζεύουν το ρευστό της αγοράς, διαλύοντας την Ελληνική οικονομία. 

Το μόνο όπλο στα χέρια των Ελλήνων είναι να γίνουν αρχικά αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα προς τις διοικήσεις των τραπεζών, που έκλεψαν τα χρήματα του λαού και οι Έλληνες να διεκδικήσουν αποζημίωση.


Χωρίς καμία εξαίρεση όλα κόμματα, οι ελληνικές κυβερνήσεις και τα ευρωπαικά όργανα από το 2010-2015, συγκάλυψαν αυτό το μέγαλο κακούργημα κατά της χώρας. Αυτό το κακούργημα βάση του άρθρου 232 του ποινικού κώδικα έχει ποινή φυλάκισης 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι τράπεζες υπεξαίρεσαν συνολικά 233 δισεκατομμύρια, διότι πήραν τα χρήματα αυτά με την αιτιολογία ως "απρόβλεπτη αλλαγή συνθηκών",  με σκοπό να δωθούν τα χρήματα αυτά στην ελληνική οικονομία και, ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο από την μεριά των τραπεζών. Αντίθετα οι τράπεζες δόλια αφαίρεσαν 34 δισεκατομμύρια από την ελληνική αγορά. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξεπουλάνε 100 δισεκατομμύρια "κόκκινων" δανείων από την Ελληνική αγορά σε ξένους οίκους.

Τα χρήματα που δόθηκαν στις τράπεζες ρευστοποιήθηκαν με ΦΕΚ σε σειρά Β, από το 2010 έως το 2015, αλλά δεν πήγαν ποτέ στην οικονομία της Ελλάδος.

Ενδεικτικά, οι τράπεζες με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου το 2010 με τον Ν. 3845, πήραν αρχικά 15  δισεκατομμύρια. Τότε που τα διεθνή μέσα έλεγαν τους Έλληνες τεμπέληδες και απατεώνες.




Τον Σεπτέμβριο του 2010,  βάση του Ν. 3872 δόθηκαν στις τράπεζες άλλα 25  δισεκατομμύρια. Τον Μάιο του 2011 έδωσαν άλλα περίπου 30  δισεκατομμύρια.



Συνολικά οι τράπεζες πήραν μέχρι σήμερα 233  δισεκατομμύρια, δίχως να ρίξουν ούτε ένα εύρω στην ελληνική αγορά και, με την κάλυψη των κυβερνήσεων διέλυσαν την οικονομία της χώρας αυξάνοντας το δημόσιο χρέος.

Το δημόσιο χρέος της χώρας αυξήθηκε κατά 23  δισεκατομμύρια από τα ομόλογα των τραπεζών και,  κατόπιν αυξήθηκε αλλά 73 δισεκατομμύρια που πήραν οι τράπεζες. Ωστόσο εκρεμούν άλλα 160  δισεκατομμύρια που πήραν οι τράπεζες και, δεν έχουν μπει ακόμη κι αυτά στο χρέος. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αργότερα...

Το 2012 ο Καμμένος στην ΔΕΘ  επιβεβαίωσε ότι οι τράπεζες υπεξαίρεσαν χρήματα που τους δόθηκαν από τα μνημόνια, αλλά δεν έπραξε τίποτα γι' αυτό και, ως εκ τούτου είναι υπόλογος.

Οι Έλληνες να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με το Ν. 154  του ποινικού κώδικα, τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας δεν παραγράφονται. 


Οι κυβερνήσεις που υλοποίησαν και συγκάλυψαν το κακούργημα της οικονομικής διάλυσης της χώρας είναι συνεργοί σε κακούργημα κατά της Ελλάδας.

Δυστυχώς μέχρι και η κεφαλή της εκκλησίας της Ελλάδος παροτρύνει σήμερα να σκύψουμε το κεφάλι στη λαίλαπα που έρχεται. 

Το μόνο που σώζει την Ελλάδα τώρα είναι οι ίδιοι οι Έλληνες να ξεσηκωθούν και να διεκδικήσουν το δίκαιο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger