Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 1.224 δενδρύλλια, υδροπονικής καλλιέργειας, βρήκαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ναυπλίου μέσα σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

Μέσα σε αυτό το πλάισιο, συνελήφθησαν δύο Κροάτες 33 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα στο Ναύπλιο όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 1.224 δενδρύλλια χασίς, ύψους έως μισό μέτρο, καθώς και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, αποτελούμενο από 317 ανακλαστήρες θερμότητας, 214 μετασχηματιστές, χρονοδιακόπτες, θερμόμετρα, ανεμιστήρες και άλλα μικροαντικείμενα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου για την ταυτοποίηση των συνεργών τους.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger