Ο Έβρος δεν πέφτει  με τίποτα όλοι είναι στο πόδι  ,από τον Εθνοφύλακα μέχρι τον Καταδρομέα ,από τον Αρματιστή μέχρι τον Πυροβολητή …Κανείς δεν κοιμάται απόψε στον Έβρο !

 Στα τιμημένα Λάβαρα  σηκώνουν τις Σημαίες και πιάνουν τα περάσματα ,πλημμύρισε το Ποτάμι και εγκλωβίστηκε ο Τούρκος ! Έφτασε η ώρα  … 

Φωτιά και ατσάλι αδέρφια, μην μείνει κανένας  Τούρκος ζωντανός ! ““ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014 ““  Μια άσκηση με επιθετικά αλλά και Αληθινά Σενάρια !

Σύμφωνα με το σενάριο της Ασκήσεως   εκδηλώθηκε εχθρική ενέργεια με κατάληψη βραχονησίδας σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου από Τούρκους Κομάντος !

Δυνάμεις της Δύναμης ταχείας αντίδρασης  ενήργησαν αστραπιαία και εξουδετέρωσαν τους Τούρκους Κομάντος με  ταυτόχρονη απόβαση από τον αέρα και θάλασσα με την συνδρομή πολεμικών Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού !

 Οι  Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος έχοντας  πληροφορίες από την  ΕΥΠ που το τοπικό κλιμάκιο  φρόντισε να υποκλέψει, έκαναν μυστική επιστράτευση και προώθησαν τα τμήματα στα περάσματα  του Ποταμού σύμφωνα με τα  προβλεπόμενα σχέδια !

Πριν χαράξει  τα Κομάντος Ελευθέρας Πτώσεως  του ΒορείουΤομέα θα πραγματοποιήσουν Πολεμικά Άλματα και με την συνοδεία ντόπιων Εθνοφυλάκων  οδηγών θα προχωρήσουν σε εκτέλεση των Επικεφαλής των Τουρκικών Δυνάμεων που θα επιχειρήσουν  διείσδυση   στο  Εθνικό έδαφος!

Τα άρματα του Εχθρού που σκοπεύουν να περάσουν  το Ποτάμι χρησιμοποιώντας τις πλωτές γέφυρες θα βομβαρδίζονται ανηλεώς από τα Ελληνικά Μαχητικά της ΠΑ έχουν διασπαρεί στα αεροδρόμια της  Θράκης και της Μακεδονίας  !

Αμέσως θα ακολουθήσουν τα επιθετικά ελικόπτερα της ΑΣ που θα καταδιώξουν τις μικρότερες ομάδες των Αρμάτων ενώ το Βαρύ Πυροβολικό της Μεραρχίας θα ισοπεδώσει το προγεφύρωμα με την τρομακτική ισχύς του πυρός που διαθέτει!  Χώμα, Άρματα και άνθρωποι θα γίνουν ένα !

Σειρά έχουν οι Αρματιστές  που κινήθηκαν νύχτα από τις Μονάδες Μαύροι σαν το Θάνατο που θα επιχειρήσουν την αντεπίθεση  ενώ οι ντόπιοι Εθνοφύλακες  ετοιμάζονται για το κυνήγι των Ατάκτων και των Τουρκοπρακτόρων  που έδρασαν στη Θράκη με στόχο να τους ρίξουν στο Ποτάμι 


Τα Άρματα κινήθηκαν νύχτα και έφτασαν στους χώρους διασποράς
Το ΓΕΝ διέταξε τα Υπερσύγχρονα Υποβρύχια μας που έπλεαν από μέρες στη περιοχή να πιάσουν τα λιμάνια που θα ανοιχθεί ο Τουρκικός Στόλος με συγκεκριμένες εντολές ενώ οι Εποχούμενοι EXOSET των νησιών (τους τρέμουν οι Τούρκοι και τους ψάχνουν μανιωδώς τα CN-235) θα χτυπήσουν τα εχθρικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται ήδη στο Πέλαγος 


Oι Ελληνικοί  EXOSET που τρέμουν οι Τούρκοι …Έχουν διασπαρεί στα Ελληνικά νησιά
Σε γενικό Συναγερμό έχουν τεθεί όλα τα Αντιαεροπορικά Όπλα της Ελληνικής Αεράμυνας  με τους S-300 να κόβουν της Μεσόγειο στα δύο … και τους (ΧΩΚ και OSA )να είναι σε πεντάλεπτη ετοιμότητα από λήψεως της Εντολής !


Αυτό ακριβώς θα συμβεί  αύριο το πρωί στον Έβρο και σε όλο το Ελληνικό FIR …

H Εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ ρητή και λιτή «Γενική Αντεπίθεση «  σε όλους τους τομείς !

Η Εντολή του Στρατηγού στον Έβρο: Κανείς δεν κοιμάται απόψε στον Έβρο ...

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger