Greg Calise

Αυτό που οι θρησκείες και η νέα εποχή αποκαλούν παράδεισο, είναι όλα ψευδή κατασκευάσματα φωτός, όπου δίνεται στις ψυχές μια ανάπαυση - ανακούφιση από τον πόνο και την ταλαιπωρία που τους επιβάλλονται στις γήινες ενσαρκώσεις τους. 

Πόνος που προκαλείται από το ίδιο το θεό στον οποίο προσεύχονται. 

Ωστόσο, ακόμη και στον «παράδεισο» οι ψυχές εξακολουθούν να γίνονται τροφή. 

Στη συνέχεια ανακυκλώνονται σε ένα άλλο σώμα στη μήτρα, με μικρή διάρκεια ζωής, πάρα πολύ μικρή για να είναι σε θέση να βρουν το δρόμο τους έξω από το Λαβύρινθο. 

Υπάρχουν φύλακες παντού. Αυτό είναι το δράμα της ανθρωπότητας.


Αυτό το μικρό βίντεο δίνει μια γεύση της πραγματικότητας που αντιμετωπίζει κανείς με το θάνατο.



Αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο κόλπο. 

Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις ή τι πιστεύεις εδώ στο γήινο σώμα σου, κατά τη στιγμή του θανάτου, εξαπατόμαστε και πάλι.

Παραπλανούμαστε για να εισέλθουμε στους ουρανούς ώστε να ανακυκλωθούμε. 

Όταν κάποιος αφήνει το μάταιο τούτο κόσμο, είναι αρκετά αποπροσανατολισμένος. 

Μπορεί να συναντήσει αγγέλους ή αγαπημένους που θα καλέσει η πρόσφατα εκλιπούσα ψυχή για να τους ακολουθήσει. 

Ή μπορεί να αντικρίσει μια σήραγγα που οδηγεί σε ένα φως. 

Καλείται να ανέβει από τη σήραγγα, στην οποία καλωσορίζεται από αγγέλους, οδηγούς, αγαπημένους κλπ 

Η πρόσφατα εκλιπούσα ψυχή πιστεύει ότι είναι σε έναν πραγματικό παράδεισο. 

Αλλά όλοι αυτοί οι άγγελοι, αγαπημένοι κλπ δεν είναι στην πραγματικότητα αυτοί που προσποιούνται ότι είναι.

Val Valerian είναι ένα ψευδώνυμο ενός πρώην πράκτορας της CIA που έγραψε βιβλία για τo matrix - μήτρα μια δεκαετία πριν από την ταινία. Γράφει:

"Είναι αυτοί [Grey εξωγήινοι] που περιμένουν στο φως όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει. Το ανθρώπινο ον στη συνέχεια ανακυκλώνεται σε ένα άλλο σώμα και η διαδικασία ξεκινά πάλι από την αρχή ... Ως εκ τούτου, το Φως και η Σήραγγα οδηγούν σε θάνατο παγίδα. 
Σαρώνοντας (σκανάροντας) κάποιον που επιθυμούν να ανακυκλώσουν, καθώς αυτός βρίσκεται κοντά στο θάνατο, οι εξωγήινοι ανακαλύπτουν ποιο κοντινό του πρόσωπο έχει ήδη πεθάνει. Μπορούν να προβάλλουν την εικόνα πρόσωπο (-α) στο λευκό φως της σήραγγας και η εικόνα σε καλωσορίζει και σε οδηγεί ολοένα και βαθύτερα. Εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε, σας παγιδεύουν και σας στέλνουν ξανά σε άλλη ενσάρκωση της επιλογής τους ... αυτές οι οντότητες βλέπουν τη Γη ως ένα μεγάλο αγρόκτημα. "

- Val Valerian  , Matrix ΙΙ & Matrix V

Στο Matrix V, ο Valerian γράφει,

"Αυτό δείχνει ότι η αυτοκρατορία έχει μια κατανόηση του πνεύματος, αλλά επιχειρεί να το συντομεύσει. Η παγίδα του φωτός και της σήραγγας είναι μια σχετικά νέα συσκευή, η οποία όμως θα αποτύχει και τώρα το γνωρίζουν αυτό. «Πήγαινε στο Φως» λένε όσοι είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες. Αυτοί είναι οι πωλητές που επέλεξαν να διαφημίζουν αυτό το εξωγήινο εγχείρημα. 
ΠΟΤΕ να μην ακολουθήσετε αυτό το φως. Πηγαίνετε πάνω, αριστερά, πίσω, δεξιά ή οπουδήποτε, αλλά όχι προς τα εκεί. Η προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της παγίδας του φωτός και της σήραγγας (φαίνεται στην ταινία «Ghost», όπου ο ήρωας μπαίνει πρόθυμα την φωτεινή παγίδα) είναι μια προσπάθεια να κάνουν τους ανθρώπους να αγοράσουν τον προορισμό. "

Συμφωνώ με ότι ο  Valerian έχει περιγράψει. 

Ανακυκλωνόμαστε ξανά και ξανά μέχρι να απελευθερωθούμε.

 Το φως και η σήραγγα κατά τη στιγμή του θανάτου είναι παγίδες. 

Το τελικό βρώμικο τέχνασμα. 

Υπάρχουν τόσα πολλά βιβλία που γράφτηκαν για την εμπειρία του θανάτου, τις μεταθανάτιες εμπειρίες,  τους ανθρώπους που επικοινωνούν από τον ουρανό, την πορεία προς το φως, κ.λπ.

 Όλοι μιλούν για τη μετάβαση προς το φως και την πόρτα στον ουρανό. 

Είναι μόνο ένα μεγαλύτερο κλουβί με περισσότερα παιχνίδια. 

Και πάλι, αυτά τα βιβλία είναι όλα εκεί για να σας παρασύρουν, όπως ακριβώς και ο σερβιτόρος Andrea, στο ''The Meaning of Life'' των Μόντε Python. 

Αυτό που περιγράφουν είναι η ανάπαυση μεταξύ των οργανισμών, οι οποίες δεν συνειδητοποιούν, ότι εξακολουθούν να γίνονται τροφή. 

Είναι οι ενέργειες των συλληφθέντων ψυχών στον ουρανό που συμβάλλουν στη δημιουργία του ουράνιου ψευδούς φωτεινού κατασκευάσματος .

 Το ''αφεντικό αρχηγός θεός'' τρέφεται από τις αιχμαλωτισμένες ψυχές για να ικανοποιήσει τους εθισμούς του.

Αμάν! Γαμώτο! Αυτό είναι πραγματικά ένα βρώμικο τέχνασμα. Περίπου σχεδόν όλοι υποθέτουν ότι πρέπει να περάσουν διαμέσου της σήραγγας φωτός κατά τη στιγμή του θανάτου. Όλοι υποθέτουν ότι οι αγαπημένοι και οι άγγελοι που μας συναντούν είναι πραγματικοί. Όλοι υποθέτουν ότι κατά τη στιγμή του θανάτου τους, ο Θεός θα τους ζητήσει την επιστροφή τους στην κατοικία τους ...... .. λοιπόν, το κάνει. Μόνο που δεν είναι ο θεός που περίμενες. Όλοι υποθέτουν ότι μετά το θάνατο θα απαλλαγούν από τα δεσμά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταρρίψω αυτήν τη μεγάλη ψευδαίσθηση. Καλώς ήρθατε στην κοσμική μήτρα. Η τρύπα του κουνελιού συνεχίζει να βαθαίνει.

Έτσι, τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θανάτου; Λοιπόν, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Προσωπικά δεν θα κατευθυνόμουν προς τις σήραγγες ή τα φώτα. Και αν οι άγγελοι και οι αγαπημένοι εμφανίζονταν, θα τους ευχαριστούσα ευγενικά για την πρόσκληση, αλλά θα αρνιόμουν. Το μόνο φως που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι το φως που λάμπει από το εσωτερικό της ψυχής σας. Ακολουθήστε αυτό το φως, το φως του εαυτού σας, βαθιά μέσα. Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε τον προορισμό σας.





Λέγεται ότι ο Ιησούς, μετά την ανάστασή του, άνοιξε τις πύλες του ουρανού, οι οποίες είχαν κλείσει από την εποχή του Αδάμ. Ο Αδάμ ήταν ο πρώτος απόγονος της γενετικής μηχανικής στον άνθρωπο που εφαρμοζόταν ήδη εδώ και πολύ καιρό από τους θεούς. 

Κατά το χρόνο αυτό, το matrix-μήτρα εδραιώθηκε, και έχουμε από τότε παγιδευτεί. 

Αν ο Ιησούς άνοιξε ξανά τις πύλες για την ελευθερία, τον αληθινό ουρανό, αν έσπασε τις σήραγγες που οδηγούν στους ψευδείς ουρανούς, τότε οι ιερείς έκλεισαν τις πύλες λίγο μετά αφού έφυγε. Ο Ιησούς σημείωσε στο Ευαγγέλιο του Ιούδα, ότι ο θεός Ιεχωβά που οι μαθητές του λάτρευαν, δεν ήταν ο δικός του θεός, ότι ο Θεός του ήταν μέσα του. Ίσως ο Ιησούς δίδαξε το αληθινό μονοπάτι, αλλά στη συνέχεια το σύνολο των διδασκαλιών του καταστράφηκε από τους ιερείς.

Φέρνω όλα αυτά στην επιφάνεια, γιατί έχω ένα αίσθημα αισιοδοξίας για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. 

Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων που έχουν αποκτήσει επίγνωση αυτής της εξωγήινης agenda, καθώς βλέπουμε τα μεγέθη των ακροατηρίων του David Icke, του Michael Tsarion, του Γιώργου Καβάσιλα και άλλων που εκθέτουν τις αλήθειες των ξένων επιρροών στον πλανήτη μας . 

Όταν ο Ντέιβιντ Άικ ξεκίνησε να μιλάει για τους εξωγήινους και τις γραμμές αίματος, οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν τρελός. Ωστόσο, τώρα, λιγότερο από 20 χρόνια μετά, γίνεται ευρέως αποδεκτό από πολλούς ανθρώπους. Όλο και περισσότερες αλήθειες συνέχεια αποκαλύπτονται. Ωστόσο, δεν βλέπω κανέναν να μιλάει για τα φώτα και τη σήραγγα κατά τη στιγμή του θανάτου, ή το γεγονός ότι ανακυκλωνόμαστε σε αυτή τη φυλακή. 

Ο Val Valarian γράφει, "Η παγίδα του φωτός και της σήραγγας είναι μια σχετικά νέα συσκευή, η οποία όμως θα αποτύχει και τώρα το γνωρίζουν αυτό." 

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ότι αν αρκετοί άνθρωποι αφυπνιστούν σχετικά  με  αυτήν την μεγάλη εξαπάτηση, στη συνέχεια, η συσκευή τους για την ανακύκλωση των ψυχών θα αποτύχει. Ίσως η συσκευή σπάσει λόγω των δικών τους αδυναμιών, ή από άλλους παράγοντες. 

Υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουν οι πόρτες προς την ελευθερία; Αν ναι, θα έτρεχα προς το άνοιγμα. Έτσι, παρά αυτή τη βρώμικη εξαπάτηση, είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να έχει φτάσει ο χρόνος της κατάρρευσης του matrix.

Ελπίζω πως ναι, γιατί ο εξωτερικός κόσμος φαίνεται να οδεύει προς τεράστια αναταραχή, με τόσα σκατά που επιπλέουν. 

Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι δεν πρέπει να κατευθυνθούμε προς το φως ή το τούνελ. 

Διέδωσέ το


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger