Ο πρώην Βοηθός Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Ρήγκαν, ο Paul Craig Roberts, δήλωσε στον ο Alex Jones την Πέμπτη ότι πιστεύει πως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κινδυνεύει να δολοφονηθεί  από τη CIA.


Πράγματι επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη από το 2014 ένας πρώην αξιωματούχος της CIA πρότεινε την δολοφονία του Πούτιν. 
Ενημερωτικά για την ιστορία αναφέρουμε σχετικά τα εξής: 

Η CIA κατάφερε να δολοφονήσει ή  αποπειράθηκε να δολοφονήσει κατά καιρούς διαφόρους πολιτικούς ηγέτες σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Κορέας, της Κίνας, της Ινδονησίας, του Ιράν, της Καμπότζης του Ιράκ, της Κόστα Ρίκα, της Κούβα, του Ν. Βιετνάμ, της Δομινικανής Δημοκρατίας, της Λιβύης, του Λίβανου, του Παναμά, του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και αλλού.

Σύμφωνα, με τον συγγραφέα Ουίλιαμ Μπλουμ, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο, με τίτλο: "Killing Hope: US Military, σχετικά με τις δολοφονικές επιχειρήσεις της CIA, από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει πάνω από 50 απόπειρες δολοφονίας της  CIA. 

Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο...


Δημοσίευση σχολίου

Blogger