Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Μεγάλοι άνθρωποι στις μικρές οθόνες, οι περισσότεροι πάνω από 45 χρονών, σχολιάζουν τα έργα και τις ημέρες του υψηλού μου πολιτισμικού μου επιπέδου, της καλλιέργειας και της μόρφωσης των τηλεοπτικών αστέρων μας! Ο Φώτης και η Μαρία, σε παρατεταμένη εφηβεία, μονιμοποιημένοι στα τηλεοπτικά απογεύματα, με μια χαριτωμένη αναίδεια πάντα, στο ίδιο σύστημα που βρίσκονται, έχοντας πάντα ανοιχτή διέξοδο σχολιάζουν και αυτοί.

Τι; Το ότι φάνηκε η κυλόττα της Κωσταντίνας Σπυροπούλου! Η σώνει και ντε, ωραιότατη όμως, παρουσιάστρια του Alpha, ομιλεί σε ολόσωμο πλάνο κοιτώντας την κάμερα της, καθιστή στο χαλί του φαραωνικού σκηνικού της, με ένα καυτό μίνι και μποτάκια τακούνια 15ποντα, που δεν περπατούνται, αλλά μόνο για τιμωρία των γυναικείων πατουσών υπάρχουν! Όπως μιλά, κάθεται με ανοιχτά ελαφρώς πόδια και φαίνεται η κυλόττα της. Μετά κάνει να σηκωθεί και το εσώρουχο αποκαλύπτεται όλο, φάτσα στην κάμερα, ασορτί και μαυρόασπρο σαν την μπλούζα της.

Κοντρόλ, συνεργάτες, υπεύθυνοι, ουδείς δεν προσέχει πως φαίνονται τα βρακιά της παρουσιάστριας! Σιγά μωρέ! Και τι πειράζει! Η ποιότητα μας κάνει τη διαφορά! Και το συγκριμένο εσώρουχο από ποιότητα σκίζει! Σινιέ!

… Ο Φώτης και η Μαρία ψάχνουν την αγγλική ορολογία για την αποκάλυψη βρακιού στην τηλεόραση. Μετά λένε πως η Μενεγάκη τα πάθαινε αυτά παλιά και στα βήματα της έρχεται η Κωσταντίνα! Βέβαια όταν της Μενεγάκη φαινόταν το βρακί, ήταν πρωτόγονη η ιδιωτική τηλεόραση και ίσα που το πιστεύαμε πως της συνέβαινε κατά λάθος!

Τώρα θεωρούμε τουλάχιστον προσβλητικό για τις γυναίκες που παρακολουθούν να τις υποτιμούν τόσο, αλλά και να θεωρούν τους άνδρες τηλεθεατές σεξουαλικά πεινασμένους, ώστε να κάθονται στη τηλεόραση μπροστά μπας και δουν κάνα γυμνό! 

Είπαμε! Να μη παίζει και η τηλεόραση Ταρκόφσκι και Παρατζάνοφ γιατί αλλιώς δεν ικανοποιούμαστε, αλλά όχι και απροκάλυπτο ξεβράκωμα στα χρόνια της οικονομικής χολέρας, μωρέ παιδάκι μου! Ο αυτοσεβασμός της κάθε γυναίκας είναι δικαίωμα της, ο σεβασμός των τηλεθεατών όμως είναι υποχρεωτικός!  



  Είναι δε τόσο ανόητο όλο αυτό, το θέαμα της αφελούς, τάχα, παιδίσκης που χαρούμενα με τις φιλενάδες της κάθεται στο χαλί και φαίνεται το εσωρουχάκι  της, ώστε να κάνει νούμερα σε μια εκπομπή πληκτική σε σημείο χειρουργικής νάρκωσης, που και με το να ασχολούμαστε μαζί της ντρεπόμαστε λιγάκι.
 Γιατί το κάνουμε; 

Ε! Μπας και νοιαστεί κάνας επικεφαλής στον Alpha να πει στους στυλίστες να πάρουνε σκελέες για τις ξανθές τους, αλλιώς να βάλουν το σηματάκι του ακατάλληλου απ τις 10 το πρωί…   

Δημοσίευση σχολίου

Blogger