Εταιρεία… πληροφορικής από τη silicon valey κατηγορούν οι Anonymous, ότι βοηθάει το ISIS να ενδυναμώσει και να βελτιώσει την ηλεκτρονική του ασφάλεια. Οι ηλεκτρονικοί ακτιβιστές που ανακοίνωσαν ότι θα επιτεθούν στις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των τζιχαντιστών μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, κατηγορούν την εταιρεία CloudFlare ότι προστατεύει φιλο-τζιχαντιστικές ιστοσελίδες.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάνω από τέσσερα εκατομύρια πελάτες, τους οποίους βοηθάει να αμυνθούν ενάντια στις κυβερνο-επιθέσεις και να βελτιώσουν τις ταχύτητες των site τους. Συγκεκριμένα, βοηθάνε να αποτραπούν οι επιθέσεις άρνησης υπηρεσιών- μια επίθεση κατά την οποία αυξάνεται η κίνηση του website ώστε να αναγκαστέι να “πέσει”. Έτσι, απέφυγαν και τις επιθέσεις από τους Anonymous.



Νέες φήμες, θέλουν την CloudFlare να προστατεύει περισσότερα από 40 site που σχετίζονται με τρομοκρατία.

Με ανάρτησή τους στο twitter οι Anonymous κατηγόρησαν την Cloudflare ότι παρέχει τις υπηρεσίες της σε ιστοσςελίδες, φίλα προσκείμενες στο Ισλαμικό Κράτος.

Η εταιρεία από τη μεριά της απορρίπτει αυτές τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για “αναάλυση της πολυθρόνας” από πλευράς των Anonymous και δηλώνει ότι είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τις αρχές προκειμένου να αποδειχτεί η αλήθεια.

 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger