Το 1 σχεδόν εκατομμύριο μετανάστες στη Γερμανία που συσσωρεύεται αποδεικνύεται ότι είναι η τέλεια κάλυψη για έναν αναπτυσσόμενο ισλαμικό στρατό, αποκαλύπτει ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της επιβολής του νόμου στην Γερμανία.

 Μαχητές του ISIS  που είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις, εισέρχονται κρυφά στην Ευρωπαϊκή ήπειρο μεταξύ των μεταναστών, αναφέρει ο αρχηγός της Γερμανικής αστυνομίας  στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Hans-Georg Maasen, που είναι ένας ομοσπονδιακός αρχηγός της αστυνομίας, επισημαίνει στην Daily Mail ότι μαχητές από το Ισλαμικό Κράτος έχουν έρθει από τα πεδία των μαχών της Συρίας και του Ιράκ και, έχουν αναμειχθεί  με τους μετανάστες και σχεδιάζουν αποστολές μάχης στην Ευρώπη. 

Ακόμη, ο Maasen δήλωσε στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Γερμανία σχεδόν 8.000 τζιχαντιστές.

Η πραγματική δράση τους θα αρχίσει σε μια οικονομική κατάρρευση. Σε εκείνο το σημείο, θα μπορούσαν να έχουν την ευκαιρία για ένα βίαιο ξέσπασμα του αλλοδαπού πληθυσμού. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger