«Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου», λέει ο υπουργός Επικρατείας και σημειώνει πως θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά της μεσάνυχτα  στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες νεαροί που περνoύσαν από το δρόμο έριξαν υγρό (προφανώς βενζίνη στην ξύλινη είσοδο του σπιτιού και έβαλαν φωτιά. 



Η πυρκαγιά ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις, ενώ κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική και η ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα, κυρίως από τους καπνούς, χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.      

Την ώρα της επίθεσης ο κ. Φλαμπουράρης και η οικογένειά του δεν βρίσκονταν στο σπίτι, ενώ έρευνες κάνουν η Πυροσβεστική και η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της οποίας εξετάζεται το υλικό από κάμερες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του δρόμου. 


Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου

Σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Φλαμπουράρης χαρακτήρισε «τρομοκρατική»
την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του και κατήγγειλε ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.

«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της "επιτυχία". Χθες το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά», είπε και πρόσθεσε: «Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι' αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger