Η γυναίκα- καμικάζι, η οποία ανατινάχθηκε την Τρίτη σε διαμέρισμα στο Σεν Ντενί και φέρεται να ήταν ξαδέλφη του «εγκεφάλου» του μακελειού στο Παρίσι περιγράφεται από τους ανθρώπους που την γνώριζαν ως εξωστρεφής και νορμάλ.

Μιλούν για ένα κορίτσι που της άρεσαν τα πάρτι, έπινε αλκοόλ αλλά ήταν λίγο αποπροσανατολισμένη. Όπως λένε ήταν ιδιαίτερα... προοδευτική ενώ μόλις τον τελευταίο μήνα άρχισε να φοράει μαντήλα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν άνεργη ενώ είχε πει πολλές φορές σε γνωστούς και φίλους της πως θέλει να πάει στην Συρία να πολεμήσει.

Οι γείτονες της 26χρονης Χασνά Αμπντουλασέν (Hasna Aitboulahcen) υποστηρίζουν πως έκανε παρέα με πολλούς άντρες ενώ το παρατσούκλι της ήταν «καουμπόισσα» επειδή της άρεσε να φοράει καουμπόικα καπέλα.

Ο αδελφός της, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια δεν μιλούσε μαζί της, αναφέρει πως εκείνη «το μόνο που έκανε ήταν να κριτικάρει τα πάντα».

«Αρνιόταν να ακούσει την οποιαδήποτε συμβουλή. Ζούσε στον δικό της κόσμο. Δεν την ενδιέφερε να μελετήσει για την θρησκεία της. Ποτέ δεν την είδα να ανοίγει το Κοράνι. Ήταν πάντα με ένα κινητό στο χέρι και κοιτούσε το προφίλ της στο Facebook.

Της έλεγα συνέχεια να τα σταματήσει όλα αυτά αλλά δεν άκουγε. Αγνοούσε τις αμέτρητες προσπάθειες μου να της δώσω συμβουλές, λέγοντας μου πως δεν είμαι ούτε πατέρας ούτε σύζυγος της και για αυτό πρέπει να την αφήσω ήσυχη».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η νεαρή ανατινάχθηκε κατά την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο προάστιο του Παρισιού που έπεσε νεκρός και ο εγκέφαλος των τρομοκρατικών χτυπημάτων.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger