Οι γονείς της 14χρονη τότε κοπέλας από την Κίνα η οποία εξαφανίστηκε μια μέρα νόμιζαν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ την κόρη τους, καθώς τη θεωρούσαν νεκρή. Η νεαρή Xiao Yun είχε χαθεί από το 2005 μετά από έναν τσακωμό με τη μαμά της χωρίς να αφήσει πίσω της ένα σημάδι και η οικογένειά της είχε χάσει τα τελευταία χρόνια κάθε ελπίδα. Πίστευαν πως δεν μπορεί να είναι ζωντανή και πως σίγουρα κάτι της είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με την Huffington Post το νεαρό κορίτσι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε σε διάφορα ίντερνετ καφέ σε γειτονική πόλη. Η νεαρή κοπέλα που πλέον είναι 24 χρονών συναντήθηκε μετά από όλα αυτά τα χρόνια με τους γονείς της οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είναι ζωντανή.

Η εξαφάνιση της κοπέλας διαλευκάνθηκε όταν πριν από λίγες μέρες ένας αστυνομικός ανακάλυψε ότι η 24χρονη χρησιμοποιούσε έναν ψεύτικο λογαριασμό και έκανε παράξενες ηλεκτρονικές κινήσεις από έναν υπολογιστή σε ένα ίντερνετ καφέ. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η Xiao Yun ομολόγησε ότι έφυγε πριν χρόνια από το σπίτι της και από τότε ζούσε σε διάφορα ίντερνετ καφέ. Όπως αποκάλυψε η ίδια, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν εξαφανισμένη δούλευε περιστασιακά σε καφετέριες για να βγάζει χρήματα και να κινείται, αλλά κυρίως ζητιάνευε για λίγο φαγητό και περνούσε την υπόλοιπη μέρα της παίζοντας παιχνίδια σε διάφορα ίντερνετ καφέ. Είχε μετατρέψει τα διάφορα ίντερνετ καφέ σε σπίτι της.

Η 24χρονη πλέον κοπέλα αρχικά αρνήθηκε να συναντήσει τους δικούς της φοβούμενη την αντίδρασή τους, αλλά τελικά η αστυνομία την έπεισε και η οικογένεια ξαναενώθηκε μετά από χρόνια.

«Έχω μια έντονη προσωπικότητα και μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία, και την επέπληττα όταν ήταν μικρή. Δεν πίστευα τι θα συμβεί. Έχουν περάσει από τότε 10 χρόνια και τώρα είναι πια ενήλικη. Δεν θα την ξαναμαλώσω ποτέ», δήλωσε η μητέρα της κοπέλας. Η αστυνομία βέβαια δεν ξέχασε γιατί τη συνέλαβε και της επέβαλε πρόστιμο 156 δολάρια για την ψεύτικη ταυτότητα που είχε δημιουργήσει.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger