ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

Γιατί πιστεύω ότι ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” Νικόλαος Μιχαλολιάκος, έπρεπε να πάει στο Προεδρικό και να ξεφτιλίσει αυτό το κωλόπαιδο. Γιατί μόνον αυτός μπορούσε. Αλλά…

Γράφω με ονοματεπώνυμο και δεν υβρίζω ανώνυμα…

 “Ο πρωθυπουργός ζήτησε αιφνιδιαστικά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να λάβουν μέρος σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να επιτευχθεί εθνική συνεννόηση στο ασφαλιστικό, στο προσφυγικό και στη συνταγματική αναθεώρηση”, λέει το ρεπορτάζ από τους συστημικούς κοινοβουλευτικούς συντάκτες με τους οποίους δεν είχα φιλίες ποτέ. Οι κύριοι δημοσιογράφοι όμως ξέχασαν να αναφέρουν ότι ουσιαστικά ο Τσίπρας, αυτό το σκατόπαιδο-πλουσιόπαιδο του πολιτικού συστήματος των θολοκουλτουριάρηδων που ξαναψηφίστηκε από βολεμένους που θα ξεβολευτούν μόλις μάθουν τον συνολικό λογαριασμό που θα πληρώσουν στο τέλος του χρόνου, πήγε να τους παγιδεύσει και στο τέλος να τους εκθέσει μαζί με τον άλλον, τον πουλημένο πατριώτη, τον Καμμένο.

“Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης, όταν διαπιστώθηκε ότι η αντιπολίτευση δεν συναινεί στις προσχηματικές αξιώσεις της κυβέρνησης να στηρίξει προαποφασισμένα μέτρα (για παράδειγμα στις συντάξεις)”, ο Αλέξης Τσίπρας-αυτό το κωλόπαιδο της ψευτοαριστεράς και της Προόδου- αυτό το σιχαμένο πολιτικό σκουλήκι που ρεζίλεψε τους Έλληνες τη νύχτα των 17 ωρών και ξέχασε το δημοψήφισμα του 62.5% που ψηφίστηκε από τη μεγάλη μάζα των Ελλήνων ανεξαρτήτως παράταξης- “επιτέθηκε στην αντιπολίτευση με ύβρεις, ενώ ταυτοχρόνως ο κυβερνητικός του εταίρος Πάνος Καμμένος απειλούσε να σύρει τους πολιτικούς του αντιπάλους σε εξεταστικές για το PSI. Κι αυτό το είπε ο πρωθυπουργός λες και έχει λησμονήσει ότι είναι εκείνος είναι που υπέγραψε την συμφωνία της 12ης Ιουλίου με τους Ευρωπαίους όπου η Ελλάδα δεσμεύεται να υλοποιήσει την ρύθμιση των μηδενικών ελλειμμάτων (ή άλλο ισοδύναμο μέτρο). Τι σημαίνει η ρήτρα των μηδενικών ελλειμμάτων; Με απλά λόγια, το κράτος σταματά να επιχορηγεί τους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς των ασφαλιστικών ταμείων και αυτομάτως οι συντάξεις κατεβαίνουν και διαμορφώνονται αναλόγως των χρημάτων που είναι διαθέσιμα στα ταμεία των ασφαλιστικών οργανισμών. Πώς λοιπόν η κυβέρνηση καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε διάλογο για να αποφευχθεί περαιτέρω μείωση των συντάξεων και διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος με παράλληλη τήρηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα”; διερωτώνται κρατώντας ευτυχώς τα προσχήματα διάφοροι δημοσιογράφοι του συστήματος που βλέπουν ότι χάνουν την μαρμάγκα και τη μαρμίτα που θα μοιραστεί αλλού: Στο σύστημα Τσίπρα-Καμμένου και στους κολλητούς του.

Ο ρόλος του Μιχαλολιάκου είναι να τους κάνει πουτάνα-ΟΛΟΥΣ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ

Και εκεί που όλοι βρίζονταν μεταξύ τους και τα σκατόπαιδα απειλούσαν, αυτά τα σκατόπαιδα που πούλησαν το Λαό και το περήφανο 62.5% που δεν πρέπει να τους το χαρίσουμε γιατί το υποστηρίξαμε σχεδόν 1 στους 2 πολίτες και παραπάνω, θα μπορούσε να μπει στη μέση ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής”, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και να τους κάνει κυριολεκτικά πουτάνα και μπουρδέλο στην καθομιλουμένη. Αλλά ο Νίκος Μιχαλολιάκος προτίμησε να καθίσει σπίτι του και να δει τον Σπύρο Παπαδόπουλο του Σαββάτου.

-Τι θα μπορούσε να κάνει ο Μιχαλολιάκος, έστω κι αν δεν τον φώναξε το σκατόπαιδο- γιατί έτσι το συνέφερε- γιατί είχε καταλάβει ότι εάν τον είχε στα πόδια του θα τον ρεζίλευε ο σκληρός Χρυσαυγίτης που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του, όταν και τον καιρό που ακόμα δεν υπολόγιζε το σύστημα; Θα μπορούσε να βγει έξω χωρίς να βγάλει λέξη μέσα στο Προεδρικό και στεκόμενος στις κάμερες να τους άλλαζε τον αδόξαστο. Και ξέρει καλά τις θα τους έλεγε:

-Ότι είναι όλοι τους πουλημένες κότες και τσιράκια της Μασονοκρατίας της ΕΚΤ και ότι ο ίδιος ο Παυλόπουλος, αυτός ο χαραμοφάης του πολιτικού συστήματος, έστησε με τον Τσίπρα και τον κατακαημένο ψευτοπατριώτη τον Καμμένο μια παράσταση για να τους παγιδεύσει όλους, να τους αρπάξει τη συναίνεση και μετά να βγει έξω και να πει όσα θα πει αύριο: ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θέλουν το κακό των Ελλήνων.

-Ποιο κακό ρε ξεπουλημένοι; Αυτό που εσείς φέρατε ψηφίζοντας το Τρίτο Μμνημόνιο που εγώ ποτέ δεν ψήφισα; Ποιο κακό του Λαού, αυτό που εγώ και 500.000 Έλληνες είπαμε ΟΧΙ και στο δημοψήφισμα που καταπατήσατε πάλι εσείς και ψηφίσαμε εμείς και πρέπει να πάτε φυλακή που αλλοιώσατε το μήνυμα της λαϊκής βούλησης;

-Ποιο κακό ρε αληταράδες; Αυτό που εμείς πολεμάμε ακόμα και μέσα από τα κελιά όταν μας χώσατε φυλακή γιατί μας θεωρήσατε εγκληματίες για έναν από εμάς-δικό μας αληταρά μαχαιροβγάλτη-που ξεπάστρεψε έναν αριστερό στο Πέραμα;

-Ποιο κακό ρε κωλόπαιδο, γιε του εργολάβου του Παπαδόπουλου, όταν εμείς και μόνον εμείς βάζουμε πλάτη στη Βουλή για όλες τις εθνικές συμφορές και εσείς μαζί με τους Μειμαράκηδες και τους άλλους κωλομπαράδες του Καραμανλέικου, ψηφίζετε ΝΑΙ και κάνετε τους ραγιάδες;

Γι αυτό επέμενα και επιμένω-με το ανάλογο κόστος -ότι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος-και μόνον αυτός από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλο οργανωμένο πατριωτικό κόμμα στη χώρα- μπορούσε σήμερα και αύριο να τους καταγγείλει δημόσια και να τους εξευτελίσει. Να μπει στο μαγαζί και να το σπάσει, να του βάλει φωτιά και να το γκρεμίσει. Γιατί ο Λαός γι αυτό τον ψήφισε κι όχι για να κάνει το ήπιο παιδί του σάπιου κοινοβουλευτικού χαμού και να απέχει σαν τον μαλάκα σταλινιστή Κουτσούμπα που κρύβεται στον Περισσό.

Γιατί 500.000 Έλληνες απαιτούν από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο να δώσει μάχες όχι στην πεδιάδα για να μην τις χάσει, αλλά ανταρτοπόλεμο σαν τον Κολοκοτρώνη απέναντι στην τουρκιά του πολιτικού συστήματος που μας αφανίζει ώστε να τις κερδίσει. Αλλά να είναι παρών κι όχι απών.

Ο φόβος νικιέται;

Γνωρίζω ότι στην πλάτη του Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών του, υπάρχει μια δίκη και απειλή για βαριές ποινές αν πάνε σκληρή κόντρα στο βρωμερό σύστημα του Αρείου Πάγου και των “μιλημένων” δικαστών.

Όμως ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, εκ Μάνης ορμώμενος, έχει ενώπιον του την ιστορική πρόκληση να νικήσει το φόβο της φυλακής μαζί με τους υπόλοιπους. Εάν δεν μπορεί, τότε θα πρέπει να φύγει και να ορίσει άλλον στη θέση του. Εάν μπορεί να κατανικήσει τους φόβους(υπόθεση επίπονη και με προσωπική θυσία)ας κινήσει μπροστά και ας τους διαλύσει.

Τώρα είναι πιο μπόσικοι από ποτέ.

500.000 Έλληνες γι αυτό τον ψήφισαν. Για να τα κάνει συνέχεια πουτάνα. Χωρίς ΝΑΤΟ, χωρίς Αμερική, χωρίς συμβιβασμούς.

Κι αυτά τα λέει κάποιος που μπορεί να μην τον ψήφισε ποτέ αλλά έδωσε μάχες γιατί θεωρούσε ότι θα πρέπει να ακούγεται και αυτός και η Χρυσή Αυγή-σε έναν έντιμο αγώνα ενημέρωσης-την εποχή-2010- που ο Μάκης και ο Γιώργος Κουρής καθύβριζαν τον υπογράφοντα στο Κόντρα, λέγοντας: “Μην τους ξανακαλέσεις γιατί θα σου κόψουμε την εκπομπή”. Και μου την έκοψαν. Και τους έγραψα στα αρχίδια μου και έφυγα. Και αυτοί σήμερα τα αρπάζουν από τον Τσίπρα για να τον λιβανίζουν. Και πότε-πότε καλούν τον Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη και τα…άλλα τα παιδιά.

Μαθήματα λοιπόν αντικειμενικότητας σε μένα, από όλους όσοι με εξύβρισαν(και εμένα και τα παιδιά μου) γιατί επέμεινα ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έπρεπε να πάει τρέχοντας στο Προεδρικό και να βγει άνετος και να τους κάνει πουτάνα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ.

Γιατί την εναλλακτική πατριωτική ενημέρωση, την έχω πληρώσει με το να μην αναφέρει κανένα συστημικό μέσο ούτε την εφημερίδα μου αλλά ούτε και το σαιτ μου στις κωλοεκμπομπές τους. Στα αχαμνά μου. Εγώ θα γυρίσω και θα τους γαμήσω.

Πόλεμος στον πόλεμο κύριε Μιχαλολιάκο. Έτσι κάνουν πολλοί ακόμα, εκτός από σένα.

Με θυσίες και πόνο. Αλλά συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά και όχι κρυμμένοι σε τρύπες και σε πλέγματα εσωστρέφειας.

Έχουμε πόλεμο. Και στον πόλεμο, δεν πρέπει να λείπει κανένας από το πεδίο της μάχης.

Ακόμα κι αν αυτή η μάχη γίνεται από τα κορφοβούνια.

Μετά τιμής

Σ.Χ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger