Μόνον αν γνωρίζει κάποιος αυτά, τα οποία περιγράψαμε για τη σχέση της με τους Προτεστάντες, μπορεί να εξηγήσει τη στάση της Γαλλίας ...Μπορεί να καταλάβει τον ύπουλο ρόλο της ...Μπορεί να εξηγήσει την προθυμία της να εξυπηρετήσει το "παραμύθι" των Προτεσταντών ...Να εξηγήσει τον λόγο που μια Καθολική Δύναμη "τρώει" τόσο εύκολα ένα παραμύθι, το οποίο δεν το "τρώει" ούτε καν η βρετανική Βουλή. Σε άλλη περίπτωση η στάση του προέδρου της Γαλλίας θα έχριζε ψυχιατρικής έρευνας, πράγμα που —όπως γνωρίζουμε— δεν συμβαίνει.

Όλα λοιπόν είναι κανονικά. Δεν υπάρχει τίποτε το παράξενο στη στάση της Γαλλίας. Όπως συνέβαινε πάντα, έτσι συμβαίνει και τώρα. Η Γαλλία με τη στάση της κάνει αυτό, το οποίο έκανε πάντα ...Προσπαθεί να παρασύρει τις Καθολικές χώρες στις δικές της επιλογές ...Παίζει τον πρόστυχο εκείνο ρόλο, τον οποίο πάντα έπαιζε ...Είναι αυτή, η οποία θα δώσει την καλή "μαρτυρία" για τις επιλογές των Προτεσταντών ...Το ισχυρό —λόγω Οξιτανίας— κράτος της Μεσογείου, παίρνει "πάνω" του το "παιχνίδι" της χειραγώγησης των υπόλοιπων Καθολικών κρατών της περιοχής. Ως το πιο ισχυρό Καθολικό κράτος της Μεσογείου, βιάζεται να προκαταλάβει τους ομόδοξούς του, πριν αυτοί εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες τους. "Συμφωνεί" με το "δίκιο" των Προτεσταντών του Βορρά και αυτό παρασέρνει και τους υπόλοιπους Καθολικούς της Μεσογείου.
.

..Ιταλία και Ισπανία "ακολουθούν", γιατί κανένας δεν θέλει να βρεθεί απέναντι στο δήθεν υπερθρησκευτικό "Μπλοκ" της "συμμορίας". Η Γαλλία γι' αυτόν τον λόγο είναι μονίμως πολύτιμη στους Προτεστάντες. Είναι το αρνητικό "μέτρο" όλων των Καθολικών δυνάμεων και έτσι χρησιμοποιείται από τα "αφεντικά" της. Αυτή βάζει "φωτιά" στη Μεσόγειο όποτε βολεύει τα "αφεντικά" του Βορρά. Αυτή ξεκινάει τον διχασμό των μεσογειακών δυνάμεων και εξανεμίζει κάθε πιθανότητα να ασκήσουν κοινή πολιτική απέναντι στους Προτεστάντες.



Θα σπάσουν τα "πόδια" της Συρίας για παραδειγματισμό και θα περιμένουν τα τρομοκρατημένα θύματά τους να τους πληρώσουν. Στόχος τους είναι να αποκλείσουν όλες τις επιλογές, τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν τα κράτη ...Να δημιουργήσουν μια κατάσταση, στην οποία, όπου κι αν πάει ένα κράτος, πάνω σε αυτούς να πέφτει. Για να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα φόβητρο ...Ένα φόβητρο, το οποίο θα "μαντρώνει" τα θύματά τους, προκειμένου αυτά να μην ξεφεύγουν από το "μαντρί" τους ...Ένα φόβητρο όμοιο με τη Σοβιετική Ένωση, η οποία παγίδευσε την Ευρώπη μισό αιώνα πριν. "Μαντρί" δικό τους δεν έχουν και αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το χριστιανικό "μαντρί" ...Αναγκαστικά θα πρέπει το φόβητρό τους να είναι θρησκευτικού τύπου.

Έχουν ανάγκη αυτό το φόβητρο, γιατί, όσο πιέζουν τα πράγματα, τόσο πιο κοντά φέρνουν τα κράτη στην απόγνωση και εκεί τα πράγματα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα ...Ένα και μόνον κράτος να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή το Ευρώ και θα καταστραφεί ο σχεδιασμός τους. Θα αλλάξουν τα πράγματα άρδην, εφόσον είτε θα πρέπει να αλλάξουν την τακτική τής πίεσης είτε να αποδεχθούν ως αναπόφευκτο γεγονός τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Τη διάλυση της παγίδας, η οποία τους επέτρεψε να καθηλώσουν και να λεηλατήσουν όλα τα κράτη της μεσογειακής Ευρώπης και όχι μόνον. Ένα και μόνον κράτος να κάνει την απαγορευμένη κίνηση και έχουν τελειώσει όλα για τους τοκογλύφους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη ένα φόβητρο, το οποίο θα βαστά την Ευρωπαϊκή Ένωση ενιαία και θα τρομοκρατεί τα κράτη, τα οποία είναι επιρρεπή στο "σφάλμα". 


Αυτό το φόβητρο είναι σήμερα το Ισλάμ. Όμως, για να γίνει φόβητρο αποτελεσματικό, θα πρέπει να "ρυθμιστεί" κατάλληλα. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι —και κυρίως οι Μεσογειακοί λαοί— ως επικίνδυνο εχθρό. Θα πρέπει να το αντιλαμβάνονται ως εχθρό όχι μόνον της θρησκείας τους, αλλά και της δημοκρατίας τους. Σε αυτήν τη "φόρτιση" αναζητούμε τα αίτια που οι Αμερικανοί τής Χίλαρι στήριξαν στο κρίσιμο διάστημα όλα τα σκληρά καθεστώτα του Ισλάμ. Αυτοί τοποθέτησαν τους ισλαμοναζί στις ηγεσίες των χωρών που τους ενδιέφεραν. Αυτοί στήριξαν τον Ερντογάν, τον Μόρσι κλπ.. Αυτοί "παίζουν" τα βρόμικα παιχνίδια με τους φασίστες του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων....



Όλα αυτά ήταν απαραίτητα να γίνουν, για δημιουργηθεί κλίμα φόβου στη Μεσόγειο. Να φοβούνται οι λαοί —εκτός από τη φτώχεια της οικονομικής κρίσης— και τον θάνατο της πολεμικής κρίσης ...Να φτάνουν διαρκώς εικόνες φασισμού και βίας στα σπίτια των πολιτών, για να μην κάνουν επικίνδυνες σκέψεις εναντίον των αφεντικών. Να μην υπάρξει αντίδραση και οι λαοί αρνηθούν να πληρώσουν τα παράνομα χρέη τους ...Να μην υπάρξει μαζικά μίμηση του Προτεσταντικού παραδείγματος της Ισλανδίας. Να μην εκδηλωθεί η χειρότερη εξέλιξη για τους Προτεστάντες, που θα ήταν η συσπείρωση των θυμάτων τους απέναντί τους ...Μια συσπείρωση, που, αν σκεφτεί κάποιος πως όλα τα θύματα ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα από αυτό που ανήκουν οι θύτες, είναι εύκολο να επιτευχθεί. Αν δηλαδή για τον οποιονδήποτε λόγο οι λαοί της Μεσογείου επιδιώξουν να συσπειρωθούν γύρω από τη θρησκεία, το δόγμα ή τη "γειτονιά" τους, είναι θέμα χρόνου όχι απλά να αντισταθούν, αλλά να διώξουν άπαξ τους άρπαγες των πατρίδων τους.



Η Γαλλία θα "αναγκάσει" την Ιταλία ή την Ισπανία να ακολουθήσουν, για να μην βρεθούν μόνοι απέναντι στα "αφεντικά" και στους "παρατρεχάμενούς" τους. Με αυτόν τον χειρισμό η Ιταλία θα γίνει ένα ακόμα κράτος από τα πολλά, που θα πρέπει να πάρει θέση στο θέμα της Συρίας ...Ένα από τα πολλά κράτη της Ευρώπης, που θα ψηφίσουν για την τύχη της Μεσογείου ...Θα γίνει "ίσα" με τη Λιθουανία ...και η Ισπανία ίσα με την "Εσθονία". Η Ιταλία και η Ισπανία αναγκαστικά θα παρασύρουν την Ελλάδα, γιατί ποιος θα τολμήσει να αντιδράσει, χωρίς να γίνει το μαύρο "πρόβατο" της Ευρώπης;


Για αυτόν  τον λόγο οι επί αιώνες αγαπημένοι της Ανατολής —οι Έλληνες— έγιναν σχεδόν μισητοί. Όταν το "ανήκομεν εις την Δύσην" σημαίνει ότι "συμμετέχομεν εις τα εγκλήματα της Δύσεως", δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενο αυτό. Από την εποχή του Λευτεράκη και εντεύθεν δεν υπάρχει έγκλημα της Δύσης, που να έγινε εις βάρος της Ανατολής και στην οποία να μην έχει συμμετάσχει η Ελλάδα, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αυτό δεν έγινε στην τύχη ή εξαιτίας ατυχών επιλογών της Ελλάδας. Αυτό έγινε κατόπιν μεθόδευσης και εντολών. Η Δύση πάντα φρόντιζε να "εκθέτει" την Ελλάδα σε κίνδυνο, για να την έχει "μαντρωμένη". Με ηγέτες προδότες, όπως ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης και ο Βενιζέλος, δεν είναι παράξενη η αντιπάθεια που πλέον τρέφουν κάποιοι για τον ελληνισμό ...Με τέτοιους ηγέτες πάλι καλά που επιβιώνουμε.

Αντιλαμβανόμαστε το πόσο εύκολο είναι για κάποιους να κάνουν μέσα σε ελάχιστες ημέρες τη Μεσόγειο "τεράστια" ...Μια τεράστια θάλασσα, που, αντί να ενώνει τους λαούς της, τους χωρίζει ...Ένα τεράστιο "χάσμα" μεταξύ των χριστιανικών και των μωαμεθανικών λαών της. Σχέσεις αιώνων πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στα σκουπίδια, γιατί, όταν "φωνάζουν" τα "αφεντικά", πρέπει να τρέξεις να δώσεις το παρών στην "αυλή" τους και να ξεχάσεις τους φίλους σου. Οι Έλληνες θα γίνονται διαρκώς μισητοί από όλους τους γείτονές τους, για να μην δυσαρεστήσουν τους Εσθονούς και τους Λιθουανούς, οι οποίοι μπορεί και να μην γνωρίζουν το πού πέφτει η Ελλάδα. Εδώ και έναν αιώνα προδίδουν την ιστορία τους και τις ιδιαίτερες σχέσεις τους, για να μην εκτεθούν στους Ναζί και στους Προτεστάντες συμμορίτες ...Για να μην εκτεθούν στα "αφεντικά" των δωσίλογων.

Όμως, ο πιο άτυχος της υπόθεσης δεν παύει να είναι η Συρία ...Η βασανισμένη γη του Αντιόχου. Αυτή είναι άτυχη, γιατί είχε τα χαρακτηριστικά εκείνα, που βόλευαν τους προβοκάτορες. Η Συρία και το καθεστώς της έχουν από την αρχή επιλεγεί, για να αποτελέσουν τον "στόχο" των Προτεσταντών. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της, που την έκαναν χρήσιμη και ίσως και μοναδικής αξίας επιλογή; Το καθεστώς της είναι ένα καθεστώς ιδιόμορφο θρησκευτικά και ως εκ τούτου χρήσιμο. Είναι "αιρετικό" στον χώρο του Ισλάμ και άρα μπορούν να το "χτυπήσουν" οι Προτεστάντες, χωρίς να δυσαρεστήσουν τους φανατικούς Σουνίτες μωαμεθανούς και ταυτόχρονα είναι ισλαμικό και άρα ικανό, για να ενεργοποιήσουν οι Προτεστάντες τις πάγιες φοβίες των χριστιανών. Ταυτόχρονα η Συρία διατηρεί ως κράτος τη μεγαλύτερη χριστιανική μειονότητα από όλα τα κράτη του Ισλάμ και αυτό την κάνει εύκολη στη διαχείριση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν πάρει η προπαγάνδα των εγκληματιών. 

Στα πλαίσια των προετοιμασιών της επίθεσης εναντίον της Συρίας εντάσσονται και διάφορα άλλα, θεωρητικά άσχετα με την υπόθεση, συμβάντα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η "κόντρα" μεταξύ Λονδίνου και Μαδρίτης για το Γιβραλτάρ. Μέσα στα ίδια πλαίσια είναι και οι καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τους Τούρκους. Γιατί συνέβησαν αυτά; ...Γιατί, όπως συμβαίνει πάντα, όταν κάποιος πρέπει να "προχωρήσει" σε ύποπτο περιβάλλον, κάνει κάποιες δοκιμές, προκειμένου να το ελέγξει. Δεν περπατάς ανέμελος πάνω σε ένα πάτωμα, το οποίο μπορεί να είναι "σάπιο" και να σε σκοτώσει. Δοκιμάζεις πρώτα να δεις αν σε "σηκώνει" και μετά προχωράς.


Ο αναγνώστης εύκολα βγάζει τα συμπεράσματά του. Την πολεμική ενέργεια των χριστιανών εναντίον τού Ισλάμ θα την χρηματοδοτήσουν οι πιο "φανατικοί" ισλαμιστές. Την αντιτρομοκρατική προσπάθεια των "ειρηνοποιών" της Δύσης θα την χρηματοδοτήσουν τα "αφεντικά" της Αλ Κάιντα. Τη δραστηριότητα αυτήν, η οποία αυξάνει τα κέρδη των Προτεσταντικών πολυεθνικών του πετρελαίου, θα την χρηματοδοτήσουν οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Την "αθωότητα" των Σκανδιναβών και των άλλων "άσπιλων και αμόλυντων" θα την πληρώσουν οι συνήθεις "ταραξίες". Οι Προτεστάντες θα παραμείνουν "αποστειρωμένοι" από κάθε βρομιά και αμαρτία, εφόσον και πάλι θα εκτεθούν οι συνήθεις ύποπτοι ...Απλά θα πουν ένα "βαθύτατο" ναι σ' αυτούς που θα πληρώσουν. Όταν πληρώνει άλλος, πάντα οι Προτεστάντες είναι βαθύτατα "ευτυχείς".

Οι Προτεστάντες έχουν ξεπεράσει όρια, τα οποία οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεπερνούν ...Όρια, τα οποία επί αιώνες οι υπόλοιποι χριστιανοί δεν τολμούσαν να ξεπεράσουν. Όταν φτάνει ο Ομπάμα σε σημείο να θεωρεί ότι πρέπει οπωσδήποτε να "χτυπήσει", για να μην "χαλάσει" την εικόνα τού τοκογλυφικού "μαγαζιού" του, έχουμε ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια. Όταν πρέπει να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι, για να μην χαλάσει η εικόνα της συμμορίας των "ανώτερων", σημαίνει ότι πλησιάζουμε στο τέλος ...Σημαίνει ότι η αντίδραση πλέον για την ανθρωπότητα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απόλυτη ανάγκη ...Ανάγκη επιβίωσης.
Αλίμονο, όμως, αν πιστεύει κάποιος στον Θεό και θεωρεί ότι η ανθρωπότητα θα βρεθεί σε θέση να αγωνίζεται μόνη της για την επιβίωσή της. Ποιος μπορεί να πιστεύει ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο και θα μπορούσε να τον αφήσει αβοήθητο στα χέρια τού κάθε καραγκιόζη; Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο-μηδέν 

...Στο σημείο όπου όλοι θα κριθούμε για την πίστη μας, ανεξαρτήτως του πώς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα ...Στο σημείο όπου όλοι θα κριθούμε, ανεξαρτήτως του ρόλου που θα κληθεί ο καθένας μας να παίξει τη δεδομένη στιγμή. Πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις στον Θεό και να μην θεωρείς βέβαιο ότι θα βοηθηθείς από Αυτόν; Από τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι έχουν στα χέρια τους όπλα, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τον άνθρωπο και τον Πλανήτη, είναι βέβαιο ότι βρίσκεται πολύ κοντά κι Αυτός, που μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους αυτούς........

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger