ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΓΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙ ΣΥΡΙΑΝΟ ΑΠΟ ΣΥΡΟ....

ΕΙΧΕ ΕΠΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ....ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ....


ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ



Επίθεση με αυγά και μπουκάλια δέχτηκε ο Καμμένος στην Κω...




Έντονες αποδοκιμασίες με παραλίγο προπηλακισμούς δέχθηκε η πασόκα Φώφη για τον ξαφνικό θάνατο της αμυντικής βιομηχανίας....




Σίγουρα δεν θα ενθουσιάστηκε ο Σαμαράς που συνοδευόμενος από τον περιφερόμενο θίασο του επισκέφτηκε το Περιστέρι, μια περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία με έναν εργατόκοσμο που αντιμετωπίζει καθημερινά πρόβλημα επιβίωσης.
Απολύτως λογικό να εκφραστεί η λαϊκή οργή με την εμφάνιση του πρωτεργάτη της κοινωνικής καταστροφής Αντώνη Σαμαρά και των κολαούζων του. Αυτή να εκφράστηκε με μια «κουτουλιά» που εισέπραξε ο υπόδικος γ.γ της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμόκος και άγριο «λούσιμο» αποδοκιμασιών στο πρόσωπο του απερχόμενου πρωθυπουργού.
Αναμενόμενο και το ξέσπασμα Πρετεντεράκου που απ’ το δελτίο του Megaκου κυβερνητικού προπαγανδιστικού καναλιού στιγμάτισε τους «απολίτιστους» και τους «τραμπούκους» που δεν σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες …




Το γιαούρτωμα στην Όλγα Κεφαλογιάννη: Αγρότες στο μπλόκο στα Χανιά υποδέχονται τη βουλευτή Όλγα Κεφαλογιάννη με τις δέουσες τιμές!!!




Η επίθεση στον Κ.Μητσοτάκη...



Κράξιμο σε Κακλαμάνη, Μαγκούφη κ.α...

Οπου βρεθούν και όπου σταθούν τα άτομα που αποτελούν τον κυβερνητικό θίασο ο οποίος έχει ανοίξει πόλεμο με την κοινωνία για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών δέχονται την «λατρεία» του κόσμου.
Η κυβερνητική συμμορία του ΓΑΠ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της. Πλήρως απονομιμοποιημένη στην συνείδηση του κόσμου μόνο με την προστασία των μπάτσων μπορεί να κυκλοφορεί. Στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε την περιποίηση που δέχτηκαν --προς το παρόν με φραστικές επιθέσεις και κάποια ..αυγά- Οι Κουκουλόπουλος, Κακλαμάνης, Μαγκούφης, Παπαγεωργίου, Τόλκας.

Το είχε προβλέψει ο ΓΑΠ. Ο κόσμος θα πάρει με τις πέτρες όλους αυτούς που είναι τσιράκια των καπιταλιστών και οδηγούν σε εξαθλίωση τα λαϊκά στρώματα.




Επίθεση στον Παπανδρέου με...παπούτσι!



Πέταξαν γιαούρτι στην Κανέλλη (Απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Alpha 29/06/2011)




 Επίθεση στον Ντόλιο με πατερίτσα: Ο βουλευτής Έβρου και πρώην υπουργός Γιώργος Ντόλιος, ενώ περίμενε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στις Φέρες, δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από έναν ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος άρχισε να τον χτυπά με μια πατερίτσα που χρησιμοποιούσε.
Τελικά αφού πρώτα του κατάφερε 3 χτυπήματα αστυνομικοί και κάτοικοι τον ακινητοποίησαν, ενώ ο πρώην υπουργός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό, ούτε να δώσει κάποια συνέχεια.




 Επιθεση με αυγο στον Οθωνα..



Επίθεση στον Άδωνη Γεωργιάδη με αυγά και πορτοκάλια: Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Κυνηγημένος έφευγε από κάθε δημόσια εμφάνισή του ο ναυτιλίας Γεωργιάδης, καθώς η υποδοχή που του ετοίμασαν εργαζόμενοι και νέοι στη Λέσβο ήταν θερμή και συνοδευόμενη από...τοπικά 





Επίθεση στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαγκούφη

Παρά τα αυξημένα ασφαλείας ένας νεαρός στα Τρίκαλα κατάφερε να πλησιάσει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη και να τον γρονθοκοπήσει. Ο νεαρός συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού πολίτες κύκλωσαν την κλούβα της αστυνομίας...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger