Από τον Ζεράρ Ντε Βιλιέ

Ποια Κολομβία των Βαλκανίων;

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αποσύρει τον χαρακτηρισμό που έδωσε τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό κράτος γιατί διαισθάνεται πλέον ότι είναι ξεπερασμένος από την πραγματικότητα.

Με αισθήματα δέους, θαυμασμού και συγκίνησης καλωσορίζουμε στην διακυβέρνηση τους ένοπλους συντρόφους και τους καλούμε να σταματήσουν το αντάρτικο πόλης οριστικά μια και οι ίδιοι βρίσκονται πλέον στην εξουσία.

Λίγες ώρες αφότου ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης απεκάλυπτε ότι η sexy γραμματέας του (κεντρική φωτό), ήτο εκτελεστικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, η Βίκυ Σταμάτη συγκέντρωνε ευρώ-ευρώ τα 50.000 της εγγύησης και μια ανάσα ανακούφισης διαπερνούσε τα νοικοκυριά που χρωστάνε 3 δις ευρώ στην ΔΕΗ.

(Η πληροφορία που διαχέεται και η οποία θέλει συγκρατούμενους της Βίκυς και του Ακη, να κάνουν έρανο στις Φυλακές για να συγκεντρωθούν τα 50.000 ευρώ είναι παντελώς ανακριβής.)

Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε να καθησυχάσουμε όσους χρωστάνε στην ΔΕΗ.

Ο συγκεκριμένος κρατικός οργανισμός που χρησιμοποιήθηκε-μέσω του χαρατσιού-σαν 45άρι των Μνημονίων, δεν πρόκειται να σας κόψει το ρεύμα. Μην άγχεστε.

Δεν θα σας κόψει το ρεύμα γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση στην ηλιθιοδίνη της τηλεόρασης, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καταστολής για λογαριασμό της εκάστοτε κυβέρνησης.

Οι νεοπασόκοι που κυβερνούν, (μανούλες στην επικοινωνία), δεν είναι κορόιδα να στερήσουν από την μάζα την τηλεπρέζα της.

Δεν είδατε ότι μετά από τόσα κυβερνητικά καουμποιλίκια με τους καναλάρχες, κανενός η τρίχα δεν ακουμπήθηκε; Ποια νομοσχέδια και απίδια μάντολες;

Αυτά είναι για τους χαχόλους!

Η τηλεόραση κρατάει τις έτσι κι αλλιώς ανεγκέφαλες μάζες σε καταστολή.

Δεν είναι κορόιδο ο Τσίπρας να στερηθεί το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτει για τον έλεγχο του χαχόλου λαού. Ειδικά τώρα που μπήκε στο γήπεδο και το υπερόπλο "Άννα Δρούζα".

Ακόμη κι αν το ένοπλο ΠΑΚ του ΣΥΡΙΖΑ ήτο έτοιμο να εκτελέσει τους μηντιάρχες (-Πέτρο "πάρτον"), να τους απαγάγει ή τέλος πάντων να τους βγάλει από τη μέση, μόλις ανέλαβαν την εξουσία διαπίστωσαν την τεράστια σημασία της ύπαρξής τους.

Μόνο που οι ένοπλοι σύντροφοι του ΠΑΚ του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ετοιμασθεί για πόλεμο και καθώς διαπίστωναν ότι η κυβέρνησή τους αποκτούσε "συστημικά" χαρακτηριστικά ανησύχησαν για την τύχη τους.

Πως είναι δυνατόν να περιορισθούν στα καθήκοντα  floor manager των φυλακών, ώστε οι κρατούμενοι να υποδέχονται με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα τον πρωθυπουργό;

Αυτό είδε ο Πανούσης στην διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Τσίπρα στις φυλακές Διαβατών και πήρε ανάποδες.

Αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε ένα συναρπαστικό τρομοθρίλερ σε συνέχειες που δεν μας επιτρέπει να πλήξουμε.

Η μόνη ευθύνη της κυβέρνησης είναι να αποκαταστήσει επαγγελματικά το ένοπλο τμήμα της το οποίο αργοσβήνει στην ανεργία-απραγία.

(Τώρα που γίναμε εξουσία δεν έχουμε ποιον να καθαρίσουμε καθότι όλους εκείνους που καταγγείλαμε σαν λαμόγια προεκλογικά είναι πλέον οι κολλητοί μας. Ετσι συμβαίνει με κάθε εξουσία.)

Μπορεί να τους προσλάβει στην ΕΥΠ για παράδειγμα-ώστε να υπηρετούν παρέα με τους συγγενείς δημοσιογράφων που στελεχώνουν την "μυστική" αυτή υπηρεσία.

Άλλωστε χωρίς δημοσιογράφους, πράκτορες και πολιτικούς, καλοστημένο παρακράτος δεν μπορεί να υπάρξει-η Ιστορία το έχει δείξει και αφορά όλες τις χώρες του πλανήτη.

Η ύπαρξη του παρακράτους είναι απαραίτητη για την εφαρμογή των Μνημονίων, αλά ελληνικά.

Ολες οι ελληνικές κυβερνήσεις έδωσαν μάχες για να υπερασπισθούν το χυδαίο πελατειακό κράτος.

Η ύπαρξη του παρακράτους ενισχύει το πελατειακό κράτος των διορισμένων κομματικών στρατών.

Γύρευε πόσοι ελεύθεροι Πυρήνες της Φωτιάς είναι διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger