Το γνωστό πλέον ισλαμικό κράτος (ISIS) που εμφανίστηκε αρχικά με ξαφνικό τρόπο από μια τοπική ομάδα της Αλ Κάιντα έχει πάρει ένα πολυεθνικό προσωπείο με φανατικές θρησκευτικές προεκτάσεις με σκοπό να προκαλεί το χάος και να καταστρέφει επιδεικτικά οτιδήποτε ιστορικά παλαιότερο. Όπως έγινε και με την ανατίναξη του αρχαιοελληνικού ναού της Παλμύρας, που ανήκει στους Ελληνιστικούς χρόνους. 


Το ισλαμικό κράτος (ISIS) το βοήθησε η Βρετανία και οι ΗΠΑ με πολεμικό εξοπλισμό και, είναι ένα δικό τους δημιούργημα με σκοπό να αμφισβητούνται τα  γεωγραφικά σύνορα, να χαλάνε οι συμμαχίες ισορροπίας και να προκαλείται η κατάρρευση της παλαιάς τάξης πραγμάτων.

Ήδη με απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν  από το αμερικανικό πεντάγωνο επιβεβαιώνεται ότι πίσω από το ISIS, κρύβονται οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Το τελευταίο διάστημα πέρασαν αρχικά μέσω της Ελλάδας και των "προσφύγων" προς την Ευρώπη πάνω από 4.000 μαχητές του ISIS για να μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις ευρωπαϊκές χώρες και, να εξαπλώσουν τον πόλεμο σε μια γενικευμένη κατάσταση. Στην ουσία πρόκειται για έναν πόλεμο χωρίς χρονικά περιθώρια και γεωγραφικά σύνορα. Η Ελλάδα αποτελεί την πύλη εισόδου των μαχητών του ISIS, αλλά και μυστική βάση τους!!!

Έχουμε αποκαλύψει πως εκπαιδεύονται και που οι εκτελεστές του ISIS!!!

Μέσω ειδικού προγραμματισμού έλεγχου του νου, εκπαιδεύονται οι επίλεκτοι μαχητές του ISIS, που βασίζεται στην βελτιωμένη απόδοση των επινεφριδίων και στην ελεγχόμενη επιθετικότητα. Αυτός ο προγραμματισμός επιτυγχάνει τον εθισμό στη βία, στο αίμα και στον πόλεμο. 
Έτσι, δημιουργούν δολοφόνους  αδίστακτους και ψύχραιμους στην οποιαδήποτε δολοφονική εκτέλεση.

Το επίπεδο του προγραμματισμού αυτού αναπτύχθηκε αρχικά για την κατάρτιση ειδικών πρακτόρων (CIA, Mossad, SIS κ.λπ) και της στρατιωτικής ελίτ (όπως λ.χ,  Delta, Force,SS κ.λπ).

Ωστόσο, το κυριότερο επίπεδο προγραμματισμού που περνούν κατά κόρον οι ισλαμικοί στρατοί, είναι εκείνο που δημιουργεί μαχητές αυτοκτονίας σε βαθμό που ακυρώνουν την ίδια τους την ύπαρξη. Με τέτοιο τρόπο που να προγραμματίζονται τάσεις αυτοτιμωρίας, αυτο-ακρωτηριασμού και αυτοκτονίας.


Τα μυστικά προγράμματα αυτά βασίζονται στην κατασκευή διαφορετικών προσωπικοτήτων με ηλεκτροσόκ, κακοποίηση, απομόνωση, χρήση ναρκωτικών ουσιών, βασανισμοί, θυσίες ζώων, απειλές και διάφορα άλλα φόβητρα...

Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗ...

Στόχος των μεγάλων δυνάμεων είναι να κατακτηθούν οι δυο πόλοι της μέσης ανατολής που είναι: Υεμένη και Συρία. Γιατί έτσι ελέγχουν το παιχνίδι και υπερισχύουν στο οικονομικό κατεστημένο του πλανήτη. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα χαθούν πολλές ζωές ακόμα....

Δημοσίευση σχολίου

Blogger