Από ότι όμως φαίνεται, το Κρεμλίνο  ακολουθώντας το αρχαίο ελληνικό  ρητό «πάσαλοσ πασάλω εκκρούεται», ετοιμάζει μια ειδική μονάδα  φιλορώσων Τσετσένων Spetsnaz, οι οποίοι θα αποτελέσουν το αντίδοτο στην  αρρώστια που ονομάζεται « ισλαμικός στρατός». Μια αρρώστια που έχει εξαπλωθεί σε ένα μεγάλο κομμάτι της Μέσης Ανατολής.  αναφέρει βίντεο της ρωσικής τηλεόρασης .

Ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ανακοίνωσε ότι στην Μέση Ανατολή είναι απαραίτητο να αποσταλούν και χερσαίες δυνάμεις εκτός από μαχητικά αεροσκάφη. Ο ηγέτης της Τσετσενίας, δήλωσε ότι, αναμένει με αγωνία την προεδρική εντολή για να αποσταλεί το πανέτοιμο ένοπλο τμήμα  του  από Τσετσένους εθελοντές στην Συρία.

«Προετοιμαζόμαστε για περισσότερο από ένα χρόνο, για να αποκτήσουμε μια πλήρη  ετοιμότητας μάχης. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, έχουμε δεκάδες χιλιάδες εθελοντές. Ο ISIS  προσλαβάνει τους αδελφούς μας και  ετοιμάζεται να διαπράξει εναντίον του λαού μας  τρομοκρατικές ενέργειες με στόχο την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Ρωσία. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε με αυτούς , τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα  ζήσουμε ειρηνικά σε όλον τον κόσμο . Εμείς, οι Τσετσένοι, δυστυχώς, δεν είχαμε την  ευκαιρία να συμμετάσχουμε στον αγώνα εναντίον αυτών των διάβολων, αλλά τώρα  το ελπίζουμε σοβαρά  », δήλωσε ο Ramzan Kadyrov.

Ο πολιτικός επικεφαλής της Τσετσενίας, δήλωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν είναι μόνο ένας υπερασπιστής του λαού του , αλλά και μαχητής κατά της διεθνούς τρομοκρατίας,  και στο πλαίσιο αυτό θα παρέχει  την υποστήριξη του στην συριακή πλευρά, και προσωπικά στον  Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Πρώτοι από όλους από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας με τίτλο (Φιλορώσοι Τσετσένοι έτοιμοι να πολεμήσουν στην Συρία εναντίον του ισλαμικού στρατού), την προετοιμασία των «άγριων» φιλορώσων Τσετσένων πολεμιστών στην Συρία.

Η συμμέτοχη τους στην Συρία πιστεύουμε ότι θα γίνει πραγματικότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Οι πόλεις που κατέχουν οι Τζιχαντιστές  «απαιτούν» ενδελεχή και επίπονη «εκκαθάριση», από ειδικά εκπαιδευμένες  ειδικές δυνάμεις , σοκάκι-σοκάκι, σπίτι με σπίτι.

Μια τέτοια «βρώμικη» και συγχρόνως επικίνδυνη αποστολή ταιριάζει «γάντι» στους Τσετσένους μαχητές του Καντίρωφ.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger