500 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ UFO.

Σε μια άκρως απίστευτη αναφορά προχώρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργό Πούτιν αυτήν εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ  Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιείται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και,

άκρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επίθεση στην 11/5/2011, η οποία κράτησε πάνω από μισή ώρα.

Προφανώς είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενός εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.
Η επίθεση έχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτήθηκε στο youtube, όμως η αμερικανικές υπηρεσίες έσπευσαν αμέσως να διαψεύσουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά ότι ο καταιγισμός από τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχή της βάσης, οφείλονταν σε εκρήξεις μετασχηματιστών. Η ανάρτηση αρχικά μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτήθηκε και πάλι έχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Από την καταγραφή όμως φαίνεται καθαρά ότι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος έκρηξης, όπως θα ήταν απαραίτητο, ενώ καμιά διακοπή ρεύματος δεν σημειώθηκε πουθενά, σε ολόκληρη την περιοχή, όπως θα ήταν φυσικό. 

Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενώ επισημαίνονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..

Η αναφορά υποστηρίζει ότι η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικού που εργάζεται στα επιστημονικά προγράμματα της βάσης.

Η αναφορά, επιμένει ότι αρμάδα εξωγήινων σκαφών πλησιάζει όλο και περισσότερο στη γη, ενώ καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανών για «πάρε - δώσε» πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν από αυτή την εμμονή. 

Πολλοί έσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτόξευσης του διαστημικού λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπάρχουν για την ασφάλεια αυτής της πτήσης.

Είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι από εσάς ειρωνεύεστε και διασκεδάζουμε με παρόμοια δημοσιεύματα, όμως είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει τελικά.! 

Εκτός και αν είμαστε τελικά, εντελώς αποχαυνωμένοι..!. 

Δείτε και το βίντεο.




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger