Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Δεν έχει ουδεμία ευθύνη η εταιρία infosolutions για το φιάσκο των εκλογών της ΝΔ.

Εκείνη δηλαδή την Κυριακή που φρεσκοπλυμένοι και σιδερομένοι στην τρίχα οι (πατρίς, θρησκεία, οικογένεια) οπαδοί της χαζοΝΔ έσπευσαν να ψηφίσουν για αρχηγούλη και ξέμειναν να κλαίνε στους ώμους της Ράνιας Τζίμα έξω από τα εκλογικά τμήματα.

Το ότι δεν έχει ουδεμία ευθύνη η εταιρία των Θανάση Κλωνάρη και Έλενας Τυρμάκη δεν το λέμε εμείς, αλλά η Δικαιοσύνη. 

Η πρώτη δικαστική μάχη λοιπόν της ΝΔ εναντίον της εταιρείας που προκάλεσε το φιάσκο με τις εσωκομματικές εκλογές δεν πήγε καλά.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχασε νομικά την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχε καταθέσει στο μονομελές Πρωτοδικείο εναντίον της infosolutions για ποσό ύψους 14.000 ευρώ. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το σκεπτικό του δικαστή.

Η διαδικασία της προσωρινής διαταγής είναι ένα αίτημα πρόδρομο των ασφαλιστικών μέτρων τα οποία και εκδικάζονται τον Ιανουάριο. Συνήθως αποτελεί ένα πρώτο δείγμα για τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά δεν είναι δεσμευτικό για το τελικό αποτέλεσμα.

Τι σημαίνει αυτό;

Οτι απλά η ΝΔ δεν έπεισε το δικαστήριο με το επιχείρημα ότι φταίει δήθεν η εταιρία για το φιάσκο.

Στο κάτω-κάτω η εταιρία με τίποτε δεν θα ήθελε να ρισκάρει τη φήμη της. Και στην όλη υπόθεση υπάρχει κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη για να είμαστε δίκαιοι.

Τόσο ο Κλωνάρης όσο και η Τυρμάκη-ιδιοκτήτες της infosolutions-δεν έχουν εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση οι άνθρωποι παρά τις επιθέσεις και τα απαξιωτικά σχόλια στα ΜΜΕ όλα αυτό το διάστημα.

Εφ΄όσον η Δικαιοσύνη δεν εντόπισε ευθύνη της εταιρίας εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι το φιάσκο είναι ευθύνη ή μεθόδευση της ίδιας της ΝΔ.

Ποιοί είναι όμως αυτοί που θα μπορούσαν να ανατινάξουν τις εκλογές στο χαζοκόμμα της Συγγρού;

Μα εκείνοι που αισθάνονται την ΝΔ σαν περιουσιακό τους στοιχείο ή λάφυρο.

Ο Κώστας Καραμανλής για παράδειγμα ελέω ιδρυτή και επωνύμου έχει κάθε λόγο να αισθάνεται το μαγαζί δικό του.

Ασε που περιμένει εναγωνίως να επιστρέψει- μετά από λαική διαδήλωση και γονυπετίες στην Ραφήνα- σαν σωτήρας τόσο της παράταξης όσο και της χώρας.

Ο άλλος που αισθάνεται ότι έκανε μαλακία που εγκατέλειψε την ηγεσία της ΝΔ είναι ο Σαμαράς.

Κι αυτός θα ήθελε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Υπάρχει τέλος και ο πολιτειακός παράγων Παυλόπουλος-λάτρης της πολιτικής ίντριγκας και σε κατάσταση διαρκούς ευγνωμοσύνης απέναντι στον Τσίπρα που τον έκανε Πρόεδρο της χρεοκοπημένης Δημοκρατίας.

Σε περίπτωση που γίνουν εκλογές στην ΝΔ και ειδικά εάν τις κερδίσει κάποιος εκ των Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, οι Καραμανλής και Σαμαράς δεν πρόκειται να ξαναδούν αρχηγική πολυθρόνα με τίποτε.

Τον Μειμαράκη με κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να τον εκπαραθυρώσουν-τους άλλους 3 πολύ δύσκολα.

Είναι αυτός ακριβώς ο λόγος για τον οποίο δεν θα διεξαχθούν και οι εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου.

Στην συμφωνία με την VODAFONE (η οποία ενεπλάκη στις παρακολουθήσεις επί πρωθυπουργίας  Καραμανλή, του Οξυδερκούς, του φίλου του πολυπολιτισμικού Ζαχόπουλου) υπάρχει η προυπόθεση να αναλάβουν 1.000 (εξίσου οξυδερκείς και τεχνοκράτες με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο νεοδημοκράτες), να συνδράμουν την VODAFONE στην διεξαγωγή των εκλογών.

Που θα βρεθούν 1.000 οξυδερκείς νεοδημοκράτες οι οποίοι να χειρίζονται tablets και να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις προγραμμάτων;

Είναι δυνατόν ένα κόμμα ηλιθίων να διαθέτει 1.000 οξυδερκείς;

Πάπαλα. Κάποιοι από τα στελέχη της χαζοΝΔ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να βρεθούν οι 1.000 οξυδερκείς εθελοντές χειριστές των υπολογιστών.

Γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της "τρύπας" στον σχεδιασμό των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου και μεθοδεύουν το νέο "φιάσκο".

Ποιους θα ωφελήσει το προαναφέραμε.

Αντε γεια...


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger