Ο Corey Goode, περιγράφει ότι ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα δίνει περισσότερα στοιχεία από τις διαβαθμισμένες πληροφορίες  που είχε διαβάσει κατά την διάρκεια της 20ετης υπηρεσίας του.
Ο ίδιος αποκαλύπτει εκτεταμένες παγκόσμιες αποστολές που πραγματοποιούνταν από γερμανικές μυστικές κοινωνίες για να βρουν προηγμένες τεχνολογίες  από αρχαίους πολιτισμούς που ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους επισκέπτες.

Ο Goode ισχυρίζεται ότι η γνώση αυτών των προηγμένων τεχνολογιών συγκεντρώθηκε στην περιοχή των Ιμαλαΐων, της Ινδίας, της Κίνας και του Θιβέτ. 

Οι γερμανικές μυστικές κοινωνίες και αργότερα τα SS, έστειλαν αποστολές σε αυτές τις περιοχές, όπου βρήκαν αρχαία ευρήματα και βιβλία, που μεταφέρθηκαν στη Γερμανία. Αυτές οι αποστολές άρχισαν αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και κορυφώθηκε το 1930 όταν το  ναζιστικό κόμμα του Χίτλερ ήρθε στην εξουσία.





Οι γερμανικές μυστικές κοινωνίες υποσχέθηκαν στον Χίτλερ να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες, που θα του επιτρέπουν  να κατακτήσει την Ευρώπη. 
Αντ' αυτού, τελικά τον εξαπάτησαν και επέτρεψαν την κατάρρευση της ναζιστικής Γερμανίας .

Δημοσίευση σχολίου

Blogger