Πυρά κατά πάντων εξαπολύει η Δήμητρα Παπανδρέου στο βιβλίο της «Η οργή του Ανδρέα» που παρουσιάστηκε σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.
Το βιβλίο της Δήμητρας Παπανδρέου περιλαμβάνει - στις 509 σελίδες του - έγγραφα και ντοκουμέντα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και κατηγορεί όσους τον διαδέχθηκαν ότι συνειδητά «απο-Παπανδρεοποίησαν» το ΠΑΣΟΚ.
Τα πυρά της κ. Παπανδρέου στρέφονται και στον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο ονομάζει «αντι-Ανδρέα»: «Ο ΓΑΠ είναι ένας ξεκάθαρος αντι-Ανδρέας. Είναι ενδοτικός και παίζει το παιχνίδι αυτών που τον προσηλύτισαν στη Νέα Τάξη. Δεν είναι λάθος επιλογή του, είναι πλήρως συνειδητή η στάση του».
Στο βιβλίο της αναφέρεται και στον κ. Σημίτη, υποστηρίζοντας ότι ήταν ο πρωθυπουργός που εξέθρεψε την διαπλοκή, ενώ αναφερόμενη στον κ. Βενιζέλο. γράφει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε: «Έχει ευφράδεια λόγου, αλλά κενολογεί. Άγονος η ευφυΐα του. Δεν είναι ουσιώδης και πρακτικός».
Η οικογένεια «Παπανδρέου» μπαίνει επίσης στο στόχαστρό της. «Δεν τους χώρισα εγώ. Ο Ανδρέας δεν ήταν ευτυχισμένος» αναφέρει στο βιβλίο της, και τον χαρακτηρίζει «κυρίαρχο αρσενικό».



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger