Αν είναι δυνατόν  να κάνουν Υπεπτήσεις  πάνω απο  τέσσερα Ελληνικά νησιά με οπλισμένα Μαχητικά και να θέλουν να τους κάνουμε και το …Ορίστε!

Τούρκοι Χειριστές  των F-16 ανέφεραν εγκλωβισμό του Τούρκικου Μαχητικού τύπου F-16  που δεν μπορούσε να σπάσει το «lock «που του έκανε ο Έλληνας Χειριστής  που απογειώθηκε από την Σκύρο και πήρε στο κυνήγι τον Τούρκο που πέταξε πάνω από το Αγαθονήσι!

Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου  των Ενόπλων Δυνάμενων της Τουρκίας! 
Ελληνικά μαχητικά  παρενόχλησαν ένα τουρκικό F-16 που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο στο Αιγαίο.(πάνω απο τα νησιά μας είναι Διεθνής εναέριος Χώρος ;)

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή δραστηριότητα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οκτώ F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας εκτέλεσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο....(Επί 30 λεπτά παραβίασαν το  FIR ΑΘΗΝΏΝ τα έξι μαχητικά F-16 ,ενώ τα CN-235 έκαναν 26 Παραβιάσεις σε όλο το Αιγαίο)

Ένα από αυτά εγκλωβίστηκε στα ραντάρ ελληνικών F-16 επί 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα. Οι Τούρκοι πιλότοι αντέδρασαν δεόντως…»Επακολούθησε εμπλοκή που οι Τούρκοι την έχασαν κατά κράτος και ο Έλληνας τον είχε στο στο Σταυρό συνέχεια»

Από την άλλη μεριά, δέκα F-16 της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν πτήσεις περιπολίας κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας-Συρίας.

Εν τω μεταξύ οι μεθοριακές δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, συνέλαβαν 514 άτομα που επιχειρούσαν να εισέλθουν παράνομα από την Συρία στην Τουρκία, 12 από την Τουρκία στη Συρία και 66 άτομα από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι εντοπίστηκαν συνολικά 592 άτομα που επιχείρησαν να διέλθουν παράνομα από τα χερσαία σύνορα, 365 από τα θαλάσσια σύνορα και άλλοι 1.880 οι οποίοι δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στην Τουρκία.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger