Με τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες ο διάσημος ηθοποιός Στήβεν Σήγκαλ έσωσε τον κόσμο από πυρηνική επίθεση και πολλούς κακούς, στις ταινίες του Χόλιγουντ.

Ομως τώρα του ζητούν να επιδείξει τις ικανότητές του και στην πραγματική ζωή και να εκπαιδεύσει τις ειδικές δυνάμεις της Σερβίας στην γιαπωνέζικη τεχνική Aikido που κατέχει.
Ο 63χρονος σταρ που παίζει αυτό το διάστημα στο ριάλιτι σόου Steven Seagal: Lawman επισκέφθηκε τη Σερβία επί ένα 3μερο και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον φιλορώσο πρόεδρο Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Κατά την επίσκεψή του στη χώρα, ο Σήγκαλ βραβεύτηκε από την Brothers Karic Foundation για το φιλανθρωπικό του έργο και δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανος που του είχε κάνει την ίδια τιμή και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο επικεφαλής του Ιδρύματος Bogoljub Karic, πήρε άσυλο στη Ρωσία αφού η προηγούμενη κυβέρνηση της Σερβίας τον κατήγγειλε για διαφθορά και κλοπή εκατομμυρίων δολαρίων από τα δημόσια ταμεία.

Σύμφωνα με τον Independent παραμένει άγνωστο αν ο Σήγκαλ θα βρει το χρόνο να εκπαιδεύσει της σερβική αστυνομία, αφού έχει πολλές υποχρεώσεις και ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει το 2016.

tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger