Πολλοί πλέον διαβάζουν προφητείες και προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το πότε θα βγουν αληθινές και κυρίως το αν θα πραγματοποιηθούν με την ακρίβεια που δίνονται από τους προφήτες.

Είναι απίστευτο το πώς η προφητεία του Αγίου Παϊσιου για την Ευρώπη και του εταίρους βρίσκει στο πρόσωπο του Μάρτιν Σούλτς την επιβεβαίωση της…

Στα λόγια του ο Άγιος είχε αναφέρει : : «θα αλλάξουν πολλά κάποτε στην Ευρώπη και δεν θα είναι τα πράγματα όπως είναι τώρα..».

Όπως είχε πει και για τους ”μεγάλους” της ΕΟΚ : ” Τα δώδεκα χαλιά ακόμα και αν τα ράψεις δεν γίνονται ένα, κάθε ένα θα είναι διαφορετικό. Θα αλλάξουν οι καιροί, δεν θα είναι τα πράγματα όπως είναι τώρα”.

Η δήλωση του Μάρτιν Σούλτς που έγινε εχθές σε γνωστή εφημερίδα, που έρχεται να σφραγίσει την εν λόγω προφητεία εν έτη 2015 είναι η εξής: «Είναι αδύνατο να προβλέψουμε αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα υπάρχει στην σημερινή της μορφή μετά από δέκα χρόνια ενώ παράλληλα πρέπει να αγωνιστούμε για τον πολιτισμό του έργου της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Συνεχίζει λέγοντας: ”Η ΕΕ απειλείται και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητική», δήλωσε ο Σούλτς. «Κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσον η ΕΕ θα υπάρχει με την σημερινή της μορφή και μετά από 10 χρόνια», τόνισε ο ίδιος. Τότε με ποια μορφή θα υπάρχει;”

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger