Υπεύθυνος είναι ο Λευκορώσος αρωματοποιός Vladislav Rikunova, ο οποίος δημιούργησε μόνο 1.000 μπουκάλια αρώματος περιορισμένης έκδοσης

Οι οπαδοί του ισχυρού Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν χρειάζεται να αναζητήσουν πλέον δώρα της τελευταίας στιγμής για τις γιορτές. 



Ένα άρωμα, το οποίο φέρει την επιγραφή στο μπουκάλι «εμπνευσμένο από τον Βλαντιμίρ Πούτιν» και έχει ως πορτρέτο το προφίλ του Ρώσου ηγέτη, κυκλοφόρησε στη Μόσχα στις 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Σπούτνικ.




Υπεύθυνος είναι ο Λευκορώσος αρωματοποιός Vladislav Rikunova, ο οποίος δημιούργησε μόνο 1.000 μπουκάλια αρώματος περιορισμένης έκδοσης. Το άρωμα κοστίζει 6.000 ρούβλια περίπου 78 ευρώ, το μπουκάλι.


Ο Rikunova, που κρατά τα συστατικά μυστικά, ανακοίνωσε ότι το άρωμα θα πωλείται μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2016 και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για χριστουγεννιάτικα δώρα στα ορφανά παιδιά.

Ο δημιουργός του περιέγραψε τη μυρωδιά «μαλακή αλλά σταθερή».

Δεν είναι μόνο το άρωμα. T-shirts, κούπες και άλλα αντικείμενα που φέρουν το ομοίωμα του Ρώσου ηγέτη είναι ευρέως διαθέσιμα και εξαφανίζονται από τα ράφια μέσα σε λίγα λεπτά. 



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger