Ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2016 σε ραδιοφωνική εκπομπή ενημέρωσε εκατομμύρια Αμερικανούς ψηφοφόρους:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Ο Andrew D. Basiago, δικηγόρος και πρώην εξερευνητής - χρονοταξιδιώτης του μυστικού προγράμματος Project Pegasus, με δείκτη νοημοσύνης 168, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση κατέχει την τεχνολογία ταξιδιών στον χρόνο και τον έχει προσδιορίσει σαν μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ!

Με την ίδια τεχνολογία διακήρυξε ο Basiago, προσδιορίστηκαν σαν μελλοντικοί Πρόεδροι των ΗΠΑ οι Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο Μπάρακ Ομπάμα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την μοίρα τους(!) - και ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Coast to Coast AM, το βράδυ του Σαββάτου 19/12/2015.

Ο Basiago δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι συντάκτες του Συντάγματος των ΗΠΑ δεν είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο ότι η τεχνολογία της στρέβλωσης του χωροχρόνου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μια μέρα για να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα αποτελέσματα των εκλογών και κατά συνέπεια την ανατροπή της δημοκρατικής διαδικασίας. Ο Αμερικανικός λαός ανέφερε, έχει το δικαίωμα να γνωρίζει την επίδραση των μυστικών ταξιδιών στο χρόνο στις προεδρικές εκλογές, και αυτός είναι ο λόγος που τα λέει έξω από τα δόντια, έστω κι' αν ακόμη αυτό του κοστίσει στην εκλογική μάχη..



Περισσότερα   ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

Blogger