Δυστυχώς ο Ρώσος πρόεδρος ετοιμάζει κάτι που ίσως αποβεί μοιραίο για την Ευρώπη και τη χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα, κάτι που διαδίδεται και σε όλα τα ΜΜΕ και τις ιστοσελίδες. Υπάρχει σε πολλούς ο φόβος ενός πολέμου.. !!

«ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ» «Η Τουρκία θα πληρώσει πολλές φορές αυτό που έκανε και όχι μόνο με οικονομικές κυρώσεις» δήλωσε πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν και συνέχισε λέγοντας «ο Αλλάχ σκοτείνιασε την κρίση των Τούρκων ηγετών για να τους οδηγήσει στην τιμωρία», δείχνοντας έτσι την αποφασιστικότητά του να «μικρύνει» τον τουρκικό παράγοντα στην περιοχή, και να εξαλείψει μια για πάντα τα σχέδια του Ρ.Τ.Ερντογάν για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 από τουρκικά F-16, έχει προχωρήσει σε σειρά οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας που αναμένεται να χτυπήσουν την καρδιά της τουρκικής οικονομίας. Μιας οικονομίας που αντίθετα με την ρωσική που είναι αυτάρκης, εξαρτάται άμεσα από τις εισαγωγές προϊόντων και ενέργειας. Ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας σήμερα στην Δούμα ειπε «εάν κάποιος νομίζει ότι μετά την διάπραξη ενός τέτοιου προδοτικού εγκλήματος πολέμου, να σκοτώσει ανθρώπους μας, θα είναι δυνατόν μετά να ξεφύγει με απλές κυρώσεις στις ντομάτες ή στις επιχειρήσεις, γελιέται σφόδρα. Θα του υπενθυμίζουμε περισσότερες από μία φορά τι έκαναν και θα μετανιώσουν πολλές φορές ότι συνέβη, είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι για το τι ενέργειες θα ακολουθήσουμε.» Συμπλήρωσε δε ότι «ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει τους Τούρκους ηγέτες κάνοντάς τους να χάσουν το μυαλό τους»!

Είπε ακόμα ότι «οι όποιες διαφορές και αντιπαραθέσεις με την Τουρκία μπορούσαν να λυθούν με άλλους τρόπους. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο οι Τούρκοι κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος», τόνισε ωστόσο ότι «δεν θα απαντήσουμε με όπλα στην Τουρκία, μην περιμένετε από τη Ρωσία νευρικές και υστερικές αντιδράσεις». 

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες στρατιωτικές κινήσεις καθώς ενίσχυσε την στρατιωτική βάση στην Συρία όπου θα επιχειρούν άλλα 12 ρωσικά αναχαιτιστικά (8 Su-27SM και 4 Su-30SM) τα οποία θα προστατεύουν τα ρωσικά αεροσκάφη κρούσης Su-24 όταν θα επιχειρούν στα τουρκοσυριακά σύνορα προκειμένου να ενισχυθεί η ρωσική ικανότητα εναέριας απαγόρευσης, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από μαχητικά F-16 της τουρκικής Αεροπορίας ως απόρροια, της έλλειψης συνοδείας από μαχητικά εναέριας υπεροχής. 

Η περιοχή κάτω από το σημείο που έγινε η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στο Jabal al-Turman έγινε πεδίο βολής της ρωσικής Αεροπορίας με συνολικά 40 επιδρομές σε λιγότερο από 24 ώρες, ένα δεύτερο τουρκικό κομβόι που επιχείρησε να πέρασει τα σύνορα καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ρωσικά μαχητικά Su-34! Ο λόγος; Επιχείρησε να πέρασε τα σύνορα χωρίς να ζητήσει την άδεια της συριακής κυβέρνησης! 
Τι σημαίνει αυτό; 
Ότι «κλειδώθηκαν» τα τουρκοσυριακά σύνορα και οποιαδήποτε προσπάθεια πλέον να εισέλθουν σε συριακό έδαφος θα καταστρέφεται! Για πρώτη φορά φωτογραφήθηκαν ετοιμοπόλεμα ρωσικά άρματα μάχης Τ-90 στην Συρία και μάλιστα απ'ότι φαίνεται είναι «φορτωμένα» με κάθε είδους αντιπυραυλικά μέσα και βέβαια τα νέας τεχνολογίας κατευθυνόμενα με λέηζερ βλήματα που εκτοξεύονται από το πυροβόλο των 125 χλστ.! Αρα: Η επέλαση στην περιοχή των Τουρκμένων της Συρίας είναι θέμα ημερών. Ο Β.Πούτιν θα ενισχύσει και την ρωσική βάση στην Αρμενία δημιουργώντας έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στην Τουρκία, αλλά και στο δεύτερο τουρκικό κράτος του Αζερμπαϊτζάν. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στην 58η Ρωσική Στρατιά να αναπτύξει συντάγματα και ταξιαρχίες ηλεκτρονικού πολέμου, αντιαεροπορικά συστήματα, MLRS, πυροβολικό και άρματα μάχης στα σύνορα Αρμενίας-Τουρκίας κάνοντας χρήση της κοινής αμυντικής συμφωνίας Ρωσίας-Αρμενίας! Η ρωσική αεροπορική βάση 3624 στο Ερεβάν διαθέτει μαχητικά MiG-29, Su-30SM, S-400, S-300, Iskander, Krasukha-4. Σύμφωνα με αναλυτές, η Ρωσία έχει «βάλει» την Τουρκία μεταξύ Συρίας και Αρμενίας ελέγχοντας το 85% της τουρκικής επικράτειας με όλα τα όπλα να στοχεύουν Άγκυρα ενώ την ίδια στιγμή οι ρωσικές δυνάμεις φορτώνουν τα μαχητικά γράφοντας στους πυραύλους ένα μήνυμα εξαιρετικά αφιερωμένο στον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Συγχώρα μας Ρετζέπ». Φαίνεται ότι όλοι έχουν ως δεδομένο τη κατάρριψη τουρκικού μαχητικού... Δίνει τους S-300 στο Ιράν και ενεργοποιεί τους S-400 στην Συρία με αποτέλεσμα να «κλειδώνει» όλη την αχανή έκταση από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι και την Τεχεράνη. Εφοδίασε τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας με δύο κορβέτες που εκτοξεύουν βλήματα cruise Kalibr προς στοχοποίηση των βορείων παραλίων της Τουρκίας. Η νότια στρατιωτική Διοίκηση πραγματοποιεί ασκήσεις στον Καύκασο. Το ρωσικό υπερκαταδρομικό «Μoskva» βρίσκεται στα ανοιχτά της Συρίας και «ασφαλίζει τον συριακό εναέριο χώρο με την ναυτική έκδοση των S-300 αλλά και στοχοποιεί τα νότια παράλια της Τουρκίας με πυραύλους cruise Kalibr, ενώ πλέει και ένα ρωσικό υποβρύχιο κλάσης Κilo στην Α.Μεσόγειο το οποίο επίσης εκτοξεύει πυραύλους kalibr. 


greeksfun.org 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger