«Η ζωή και τα όργανα του αποστάτη δεν απαιτείται να τυγχάνουν σεβασμού και μπορούν να αφαιρούνται ατιμωρητί», αναφέρει έγγραφο, που είναι γραμμένο με τη μορφή φετφά!



Οργάνωσαν την γενοκτονία στην Συρία για να...
μετατρέψουν τους ανθρώπους σε φτηνό κρέας. 

Όπως ακριβώς στον Πόντο και την Ιωνία.

Υπάρχει επίσημη καταγγελία στον ΟΗΕ για 18.000 παιδιά από την Συρία που σφαγιάστηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία για να τους πάρουν τα όργανα!!!




Έγγραφο που επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους επιδίδονται σε λαθρεμπόριο οργάνων περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου Reuters. 




Σύμφωνα με το έγγραφο, με ημερομηνία 31η Ιανουαρίου 2015, η αφαίρεση οργάνων από οποιονδήποτε ζωντανό αιχμάλωτο για να σωθεί η ζωή ενός μουσουλμάνου, ακόμη κι αν είναι μοιραία για τον δότη, επιτρέπεται.

Το Reuters σημειώνει ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του εγγράφου. 




Στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ λένε ότι βρισκόταν ανάμεσα σε τεράστιο όγκο εγγράφων και πληροφοριών που απέσπασαν άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του αμερικάνικου στρατού σε επιδρομή που έκαναν τον Μάιο στην ανατολική Συρία.




«Η ζωή και τα όργανα του αποστάτη δεν απαιτείται να τυγχάνουν σεβασμού και μπορούν να αφαιρούνται ατιμωρητί», αναφέρει το έγγραφο, που είναι γραμμένο με τη μορφή φετφά, επίσημης γνωμοδότησης ή ερμηνείας από μουφτή ή από ιμάμη σχετικής με θρησκευτικά ή νομικά ζητήματα του ιερού μουσουλμανικού δικαίου. 


Το παραπάνω κείμενο έχει συνταχθεί από την Επιτροπή Έρευνας και Φετφάδων του Ισλαμικού Κράτους.

«Όργανα που τερματίζουν τη ζωή του αιχμαλώτου εάν αφαιρεθούν: Η αφαίρεση τους επίσης δεν απαγορεύεται», αναφέρει.



Αφ’ εαυτού το κείμενο δεν αποτελεί απόδειξη πως το ΙΚ πράγματι επιδίδεται σε λήψη και λαθρεμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. 

Ωστόσο, το έγγραφο αυτό δίνει από θρησκευτική άποψη την έγκριση για μια τέτοια δραστηριότητα, με βάση την ακραία ερμηνεία του ισλαμικού νόμου από μέρους της οργάνωσης — την οποία απορρίπτουν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger