Μια π@ρτούζ@ στην οποία συμμετείχαν 2 αστυνομικίνες και 8 στρατιώτες έγινε σε αστυνομικό σταθμό των Βρυξελλών και ενώ η χώρα βρισκόταν σε συναγερμό για την τρομοκρατία.

Αυτή η π@ρτούζ@ έγινε κατά τη διάρκεια του Νοέμβρη την ώρα που η χώρα ήταν πραγματικά στο κόκκινο για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση. Η υπόθεση έχει προκαλέσει θόρυβο.

Την ιστορία διηγείται η εφημερίδα DH. Σύμφωνα με αυτήν στην παρτούζα στο ομαδικό $εξουαλικό όργιο συμμετείχαν 2 αστυνομικές επιθεωρήτριες της Δυτικής Ζώνης και 8 στρατιώτες στον αστυνομικό σταθμό του Ganshoren που μετατράπηκε σε πύργο του Ντε Σαντ εν μέσω τρομοκρατικής απειλής.


Συγκεκριμένα ενώ το επίπεδο συναγερμού είχε περάσει στο 4 ο αστυνομικός σταθμός έγινε χώρος υποδοχής για 20 στρατιώτες. Ένας κοιτώνας στήθηκε επί τόπου για να επιτρέψει στους στρατιώτες να περάσουν τη νύχτα μετά από μια κοπιώδη ημέρα αφού είχαν αναλάβει τη φύλαξη σε νευραλγικά πόστα στα της πρωτεύουσας. 

Σύμφωνα με την DH δύο αστυνομικίνες «θερμόαιμες και θεότρελες» κατά τους συναδέλφους τους αστυνομικούς δέχθηκαν κυριολεκτικά με ανοιχτές αγκάλες και όχι μόνο τους βέλγους στρατιωτικούς που επέστρεψαν από την υπηρεσία τους στις 10.00 το βράδυ….και ξεκίνησε το πάρτυ των οργίων στον αστυνομικό σταθμό.


Ο αξιωματικός της δικαστικής αστυνομίας ανακάλυψε αυτό που συνέβη. Αν επιβεβαιωθεί θα μπορούσε να ξεκινήσει μια έρευνα. Περιμένοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο εσωτερικό της αστυνομίας των Βρυξελλών έχει ξεσπάσει ήδη μεγάλος θόρυβος..dh,lacapitale 29.12.15

Για να ολοκληρωθεί η κωμικοκοτραγική κατάσταση αρκεί ν΄αναφωνήσει ένας Άμλετ για το βασίλειο του Βελγίου αυτήν τη φορά : υπάρχει κάτι βρώμικο στο βασίλειο της Δανίας…


dimpenews.com/stoxos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger