Τα στελέχη της «Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας» («ΟΥΑ»), οι «σωματοφύλακες» του Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι οπλισμένοι Με πιστόλια «Σερντιουκόφ».

Οι «σωματοφύλακες» του Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι στέκονται πάντα δίπλα στον πρόεδρο και τον συνοδεύουν στα επίσημα ταξίδια του σε όλο τον πλανήτη. Η καταστροφική ισχύς αυτού του μικρού - «συμπαγούς» - όπλου είναι τόσο μεγάλη, ώστε η ΟΥΑ έχει απαγορεύσει την εξαγωγή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στις ΗΠΑ, επιτρέπουν στα στελέχη των υπηρεσιών προστασίας υψηλών προσώπων να χρησιμοποιούν λιγότερο ισχυρά όπλα...
Το SPS, επίσης, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τεχνικές αστοχίες, με αυξημένες αντοχές σε ακραίες κλιματικές συνθήκες. Είναι εξίσου αποτελεσματικό τόσο στην παγωμένη Αρκτική, σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -50C, όσο και στην ανυπόφορη ζέστη της ερήμου, λειτουργώντας σε θερμοκρασίες που φθάνουν τους +50C υπό σκιά.

Ένας μέσος, σχετικά καλά εκπαιδευμένος, σκοπευτής, μπορεί να ρίξει μια σειρά 10 βολών με αυτό το πιστόλι, πετυχαίνοντας με αρκετά μεγάλη ακρίβεια -για ένα μικρό όπλο χειρός– το στόχο: Σε απόσταση 25 μέτρων η διασπορά των βολών του θα είναι μόλις 6,5 εκατοστά, στα 100 μέτρα, κοντά στα 32 εκατοστά!
Το πιστόλι «Σερντιουκόφ» εμφανίστηκε μέσα στην ταραχώδη δεκαετία του 1990 σαν το νέο προσωπικό όπλο χειρός των αξιωματικών.

Στη συνέχεια, στη Ρωσία εξαπλώθηκε αστραπιαία ένα κύμα εγκληματικότητας. Οι εγκληματίες άρχισαν ενεργά να χρησιμοποιούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και έτσι, στις υπηρεσίες ασφαλείας ήταν απαραίτητο όσο τίποτα άλλο, ένα όπλο που θα μπορούσε να διαπεράσει το αλεξίσφαιρο.

Από απόσταση 100 μέτρων, το SPS με τη χρήση των ειδικά σχεδιασμένων φυσιγγίων SP-10, διαπερνά αλεξίσφαιρα γιλέκα που διαθέτουν για προστασία πλάκες τιτανίου πάχους 1,4 mm και 30 στρώσεις Kevlar, ή φύλλα χάλυβα πάχους μέχρι 4 mm.
Διαμέτρημα: 9 mm
Φυσίγγια: 9x21mm
(SP-10, SP-11, SP-12, ή SP-13)
Βάρος: 0,995kg (χωρίς τη γεμιστήρα)
Μήκος: 225 mm
Μήκος κάννης: 120 mm
Δραστικό βεληνεκές: 200 μέτρα
Χωρητικότητα γεμιστήρας: 18 φυσίγγι


Η ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger