Η Ελλάδα λίγο πριν την κοινωνική έκρηξη.

Η κυβέρνηση σε απόγνωση κατηγορεί τους αγρότες ότι συμπορεύονται με ακροδεξιά στοιχεία ενώ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που επέτρεψε να μετατραπεί η Δίκη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα σε θέατρο της τρομοκράτησης των συγγενών του θύματος και μάλιστα με τον χρόνο να μετράει υπέρ του Ρουπακιά.

ΠΕίναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ανίκανοι υπουργοί του τύπου Κατρούγκαλου και Αποστόλου που άναψαν το σπίρτο μέσα στον Ωκεανό της κηροζίνης. λησιάζει η στιγμή που οι υπουγοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τολμούν να ξεμυτίσουν.

Οχι πλέον δεν είναι λύση η Οικουμενική κυβέρνηση. Αυτή θα πνιγεί στο αίμα. Πως είναι δυνατόν τα κόμματα της σημερινής Βουλής να προχωρήσουν στην δημιουργία Οικουμενικής η οποία θα στηρίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ των αχρήστων και γραφικών υπουργών και στελεχών αλλά και στους αποτυχημένους υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ;

Η Οικουμενική θα βυθίσει την χώρα στο πιο σκοτεινό και βαθύ χάος της ιστορίας της. Ας την βγάλουν από το πλάνο εκείνοι που την σχεδιάζουν.

Η προσφυγή στις κάλπες είναι η μόνη καθαρή λύση. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να προλάβουμε την ολοκληρωτική καταστροφή που θα προκαλέσει η έκρηξη της λαικής οργής. Η έκρηξη που είναι θέμα ημερών…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger