Ηταν παρούσα στη γέννηση ενός θρύλου και -για πολλούς- αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη πίσω από την άνοδο του Ντέιβιντ Μπόουι στην κορυφή. Παρά το γεγονός ότι η Αντζι Μπόουι ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να δημιουργήσει την persona του Ζίγκι Στάρνταστ και του χάρισε τον μονάκριβο γιο του Ζόουι, τα ναρκωτικά και οι απιστίες του τους απομάκρυναν τόσο, ώστε μετά το διαζύγιό τους εκείνη δεν ξαναείδε κανέναν.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

«Πριν από τον γάμο μας μου είχε πει "δεν σ' αγαπώ". Είχαμε εξαρχής μια ανοιχτή σχέση. Την παραμονή του γάμου μας κάναμε τρίο. Απαιτούσα, όμως, αξιοπρέπεια και σεβασμό από εκείνον» λέει η Αντζι Μπόουι, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση του θανάτου του, στην «Daily Mail». Η στιγμή που κατάλαβε ότι είχε αρχίσει να χάνει και τα δύο ήταν έπειτα από τηλεφώνημα που της έκανε ο Μπόουι από το Λος Αντζελες. «Ηταν πανικόβλητος. Δε μπορούσε να μου πει τι συνέβαινε, αλλά έπρεπε να ταξιδέψω για να βρεθώ κοντά του. Μπήκα στο αεροπλάνο, έσπευσα στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμενε, στο Μπέβερλι Χιλς, και όρμηξα στο δωμάτιό του. Τον βρήκα να κάνει $ex με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια της σόουλ Κλόντια Λενάρ. Ο,τι και αν τον προβλημάτιζε, προφανώς του είχε περάσει» θυμάται για το συμβάν, που αποτέλεσε οριακό σημείο για τη σχέση τους.

Οπως λέει η ίδια, ο Ντέιβιντ είχε ανέκαθεν την άδειά της να κάνει $ex με άλλους αριστερά και δεξιά. «Οχι όμως μπροστά μου» εξηγεί. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης εξαρχής και οι καβγάδες τους ήταν κατά καιρούς ομηρικοί, κυρίως εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών που έκαναν και οι δύο. Μια φορά μάλιστα, στη διάρκεια ενός τσακωμού της με την βοηθό του Κορίν Σβαμπ, εκείνος όρμησε πάνω της και επιχείρησε να την πνίξει. «Με έπιασε από τον λαιμό με τα δύο του χέρια και άρχισε να με σφίγγει. Ηταν φτιαγμένος. Ηταν φριχτό. Τον τράβηξε από πάνω μου η Κορίν» θυμάται. Μετά το διαζύγιό τους τον γιο της τον είδε τελευταία φορά όταν εκείνος ήταν 13 ετών.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger