Στις 4 Ιουλίου 1776 οι Αμερικανοί κηρύσσουν την ανεξαρτησία τους από την Βρετανία. Η ημερομηνία αυτή είναι η εθνική εορτή των ΗΠΑ. 

Το 2007, στην Αθήνα, δύο Έλληνες πολίτες ο νεοφιλελεύθερος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Γεωργιάδης και ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Χατζηελευθεριάδης, κατά την επέτειο της 4ης Ιουλίου, ...αλληλοσυγχαίρονται και λένε «να ...ζήσουμε», ως Γραικύλοι.

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης, εντελώς παράνομα, παρέχει προνομιακή πληροφόρηση στον επιχειρηματία για έναν διαγωνισμό του δημοσίου, που θα του επιτρέψει να επικρατήσει των ανταγωνιστών του. Απεδείχθη μάλιστα ότι ο βουλευτής έπαιζε το ίδιο παιγνίδι και με ...άλλον επιχειρηματία.

Όλα αυτά μιλώντας σε ελληνο...αμερικάνικη διάλεκτο που θυμίζει ...Καλομοίρα

Και επειδή είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η περίπτωση δεν είναι μεμονωμένη, αντίθετα αντιπροσωπεύει ορισμένες επιθετικές ομάδες που δρουν στην ελληνική κοινωνία, ας δούμε με ποιους συντάσσεται ο Νίκος Γεωργιάδης

-Ο κ. Γεωργιάδης είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων «μπούρδες», 
-είχε εκφραστεί υπέρ του γάμου των ομοφιλοφύλων, 
-υπέρ της μεταναστευτικής πολιτικής
-υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας
-υπέρ του βιβλίου ιστορίας της κ. Ρεπούση
-υπέρ του σχεδίου Ανάν
-υπέρ κάθε είδους μειονοτήτων
- είναι εκλεκτός του συγκροτήματος του κ. Λαμπράκη και Τεγόπουλου

Νέο-γενίτσαροι και Γιουσουφάκια, Παπαγαλάκια, Νεοοθωμανοί και Γραικύλοι, Χλέμπουρες του εκσυγχρονισμού και γαλαζοπράσινα Λαμόγια... όλη η πανίδα και χλωρίδα της Νεοαποικίας της Γραικυλίας γιορτάζει στις 4 Ιουλίου λοιπόν. Το γνωρίζαμε, αλλά τώρα φάνηκε, ότι αμερικανοδουλεία, διαπλοκή και διαφθορά πάνε μαζί.

Η Ελλάδα της διαφθοράς, της υποτέλειας και της παρακμής δεν είναι κάτι αόριστο και γενικό. Έχει πρόσωπο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger