Σοκ προκαλούν τούρκικα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως η Ρωσία ετοιμάζει επιχειρήσεις μέσα στην Τουρκία κρυφά για να σταματήσει μια και καλή τις προκλήσεις των Τούρκων!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της τουρκικής «Milliyet», που επικαλείται πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναφέρουν πως η ρωσική Δούμα έδωσε την εντολή ώστε οι “Spetsnaz” να μπουκάρουν αθόρυβα μέσα στην Τουρκία!



Η είδηση αναφέρει ότι λόγω του ότι η Τουρκία εξακολουθεί να υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές και παράλληλα εξακολουθεί το παράνομο εμπόριο με το ISIS, θα πρέπει να χτυπηθούν οι βάσεις στήριξης μέσα στο τουρκικό έδαφος.

Το εντυπωσιακό είναι, όπως αναφέρει ο τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης, πως την επιχείρηση αυτή θα αναλάβουν οι γνωστοί Ρώσοι κομάντος με τον ονομασία Spetsnaz, οι οποίοι θα πάρουν την εντολή να εισβάλουν μέσα στην Τουρκία για την πραγματοποίηση της εξολόθρευσης των βάσεων ενίσχυσης των Τζιχαντιστών.



Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σκοπός των ειδικών εκπαιδευμένων ρώσων κομάντος με τη χαρακτηριστική ονομασία «Spetsnaz» θα είναι να εκτελέσουν μυστικές επιχειρήσεις στο τουρκικό έδαφος ώστε να σταματήσουν να είναι κάποιες καταστάσεις απειλές για την Ρωσία, όπως όταν είχαν εκτελέσει παρόμοιες επιχειρήσεις και σε Αφγανιστάν, Πακιστάν και στην Βηρυτό, όπου εξόντωσαν με «ειδικό» τρόπο τους αντιπάλους τους.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger