Τις τελευταίες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανοίξει πόλεμο με όσους στήριξαν το «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, ασχέτως, βέβαια, αν και ο ίδιος –μέσα σε μια νύχτα- έκανε το «όχι»-«ναι».

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός τους στοχοποιεί καταλογίζοντας τους –ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι υποκινούν τις κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού. Ωστόσο, η ΓΣΕΕ αποκάλυψε έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών (διαπιστωτική πράξη) με ημερομηνία 1η Ιουλίου 2015 με θέμα: «υποστήριξη των πολιτικών κομμάτων στα ερωτήματα του δημοψηφίσματος και στην συγκρότηση Επιτροπών του άρθρου 10 του ν. 4023/2011». Όπως προκύπτει στις ομάδες που στήριξαν το «ναι» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ΕΣΕΕ, ο ΣΕΤΕ, ο ΣΕΒ και η ΓΣΕΒΕΕ.

Ωστόσο, με όλους αυτούς δεν είναι που ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε χειραψίες και χαμόγελα διότι συμφώνησαν με την πρόταση της κυβέρνησης για την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, προκειμένου να διαμορφωθεί η πρόταση για το ασφαλιστικό; Όλοι αυτοί δεν είναι που έβαλαν πλάτη για το ασφαλιστικό και μάλιστα απουσία της ΓΣΕΕ;



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger