Την περίοδο που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν πρόεδρος της Βουλής, ένα κορυφαίο-υπηρεσιακό στέλεχος της εθνικής μας αντιπροσωπείας πέρασε των παθών του τον τάραχο στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα της.


Ξημεροβραδιαζόταν επί μήνες στο γραφείο της, όπου χρειάστηκε να κοιμηθεί πολλά βράδια, υπέστη, όπως έλεγε σε συνομιλητές της – άγριες φραστικές επιθέσεις, γιατί η κυρία Κωνσταντοπούλου θεωρούσε πως το συγκεκριμένο στέλεχος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του, και σε ορισμένες περιπτώσεις την έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση απέναντι σε βουλευτές, ακόμα και σε αντιπροέδρους της Βουλής.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο στέλεχος δεν είχε κρύψει στο παρελθόν ότι ανήκε στο χώρο τη Νέας Δημοκρατίας μάλλον δεν ήταν ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς. Άλλωστε ανάλογος ήταν ο τρόπος που η πρώην πρόεδρος φερόταν σε όλους σχεδόν τους υπαλλήλους της Βουλής.

Το εν λόγω στέλεχος έχει κρατήσει λεπτομερείς σημειώσεις από τα… μαρτύρια που τράβηξε αυτούς τους μήνες. Και σκέφτεται πολύ σοβαρά, όταν φτάσει η ώρα της συνταξιοδότησης, που δεν είναι και πολύ μακριά, να γράψει ένα βιβλίο, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα «έργα και τις ημέρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την ιδιότητα του Προέδρου της Βουλής. Την ιδέα της αυτή την έχει εκμυστηρευτεί σε ελάχιστους, οι οποίοι όχι απλώς την ενθαρρύνουν, αλλά και της παραθέτουν δικά τους περιστατικά στην ολιγόμηνη πορεία τους δίπλα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

πηγή: Secret

Δημοσίευση σχολίου

Blogger