Ο George Leonard επιστήμονας και αναλυτής της NASA, είχε πει οτι η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία NASA γνωρίζει την εξωγήινη δραστηριότητα στη Σελήνη και προσπαθεί να κρύψει τις πληροφορίες πάση θυσία.

Ο Leonard, είχε αρκετές πρωτότυπες φωτογραφίες του φεγγαριού και τις δημοσίευσε στο βιβλίο του με τίτλο :Κάποιος άλλος είναι στο φεγγάρι, το 1976. Παρά το γεγονός ότι οι εικόνες είναι μικρού μεγέθους και χαμηλής ανάλυσης, δείχνουν λεπτομέρειες τεχνητών δομών. Αλλά ο Leonard δεν ήταν ο μόνος που προσπάθησε να πει στον κόσμο την αλήθεια για το φεγγάρι, με εικόνες των τεχνητών δομών που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια των αποστολών του Apollo.

«Κυρίες και κύριοι, η κυβέρνησή μου και η NASA προχώρησε στην διαγραφή 40 κυλίνδρων φιλμ, από το Πρόγραμμα του Απόλλωνα. Η πτήση προς τη Σελήνη, γύρω από τη Σελήνη, την προσγείωση στο φεγγάρι ... διέγραψαν 40 κυλίνδρους φιλμ. Περιείχαν εικόνες που δεν είχατε το δικαίωμα να δείτε. Είμαι έξω φρενών. Είμαι ένας συνταξιούχος Αρχιλοχίας. Δεν ήμουν ποτέ γνωστός για την υπομονή μου.

Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν από τον Bob Dean σε μια διάλεξη που έδωσε στην Ευρώπη. Ο Bob είναι ένας συνταξιούχος του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών,στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η ρωσική κυβέρνηση πρόσφατα έκανε έκκληση για μια διεθνή έρευνα σχετικά στο αν πάτησαν η όχι οι Αμερικανοί στην φεγγάρι, οπως και η εξαφάνιση του βίντεο από την υποτιθεμένη προσελήνωση το 1969. Ζήτησαν επίσης, να ερευνηθεί για την τύχη των 400 κιλών πετρωμάτων απο το φεγγάρι που είχα συλλέξει κατά τη διάρκεια πολλών αποστολών μεταξύ του 1969 και του 1972.

δείτε το σχετικό βίντεο με Σβάστιγκα στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης! που τη έβαλαν και σε μια ταινία για να τρολαρουν οι ηλίθιοι!!! όταν βγει κατι γελοιοποίησε το η βάλτο σε ταινία!


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Η ΠΗΓΗ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/01/kapoios-allos-einai-sto-fegari.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή