Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Είναι γνωστό πόσο αποκαλυπτικά είναι τα περιβόητα " Πρωτόκολλα της Σιών " που γράφτηκαν πριν εκατοντάδες χρόνια από την Νέα τάξη Πραγμάτων ....
Αλλά ας σταθούμε σε κάποια σημεία τους με ιδιαίτερη σημασία:
" Γνωρίζετε εσείς οι ίδιοι, ότι για να πραγματοποιήσουμε τέτοιες επιθυμίες, πρέπει να διαταράσσουμε σε μόνιμη βάση και σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού με την κυβέρνηση, να εξατλούμε τον κόσμο με τους διαχωρισμούς, την έχθρα, το μίσος και το μυστήριο της πείνας, του ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, της αθλιότητας....."

Ενώ παρακάτω αναφέρουν οι Εξουσιαστές: " ... Αν δώσουμε στους λαούς το χρόνο να αναπνεύσουν, η ευνοϊκή στιγμή δεν θα φθάσει ίσως ποτέ..."
Αν προχωρήσουμε λίγο ακόμη θα δούμε και πως ορίζεται από αυτούς η λέξη ελευθερία:
"... Τη λέξη ελευθερία μπορεί να την ερμηνεύσει κανείς με διάφορους τρόπους, εμείς όμως την καθορίζουμε ως εξής: Ελευθερία είναι το δικαίωμα να κάνουμε ότι μας επιτρέπει ο νόμος. Μια τέτοια ερμηνεία διευρύνει ουσιαστικά το πεδίο δράσης μας προσφέροντάς μας τελικά απόλυτη ελευθερία, γιατί οι νόμοι ακολουθώντας το πρόγραμμά μας θα καταστρέφουν ή θα δημιουργούν, οτιδήποτε είναι σύμφωνο με τα συμφέροντά μας..."
Ο διεθνής Σιωνισμός στα πρωτόκολλα του, που κανονικά θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία, δείτε στη συνέχεια τι λέει για εκείνα τα "θηρία" που θα μάχονται για την ελευθερία:
".... Εμείς μετά την τελική επικράτησή μας θα απαλείψουμε από το ανθρώπινο λεξιλόγιο κάθε αναφορά σ΄αυτή τη λέξη "ελευθερία" και στα οποιαδήποτε παράγωγά της, για να πάψουν να μεταβάλλονται οι άνθρωποι σε άγρια θηρία καθώς θα μάχονται γι' αυτή. Βέβαια μπορούμε να αποκοιμίσουμε και να ελέγξουμε τα θηρία αυτά ποτίζοντας τα με αίμα, τα θηρία αυτά δεν κοιμούνται, αλλά εξακολουθούν να παλεύουν..."
Από πολύ παλιά μ' έμαθαν πως ανήκω σε μια κατώτερη κοινωνική τάξη και πως έπρεπε να ξεχάσω το ένδοξο παρελθόν εκείνων των Λιονταριών που πάντα μάχονται για την Ελευθερία, όπως των τριακοσίων του Λεωνίδα, του έπους του ' 40 .....
Ποτέ όμως  δεν το κατάλαβα αυτό και συνέχισα τον αγώνα μου με την "πένα" μου, για χάριν της δικαιοσύνης και  της ελευθερίας από κάθε κατακτητή...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger