Ένας αστυνομικός από την Πενσυλβάνια της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ ,  ανακάμπτει αφού πυροβολήθηκε πολλές φορές από κοντινή απόσταση σε μια προφανή ενέδρα. Ο δράστης  ομολόγησε ότι ενήργησε "στο όνομα του Ισλάμ", του οποίου το όνομα ακόμα δεν ανακοινώθηκε, 
 πλησίασε το περιπολικό, πυροβολώντας πολλές φορές με ένα περίστροφο 9 χιλιοστών Σύμβουλος Jesse Hartnett στη Δυτική Φιλαδέλφεια το βράδυ της Πέμπτης, πυροβολώντας πολλές φορές από ένα περίστροφο 9 χιλιοστών τον αστυνομικό, Jesse Hartnett’s. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε με τρεις σφαίρες στο αριστερό χέρι προκαλώντας του αιμορραγία και βλάβη των νεύρων. Αμέσως ανταπέδωσε τα πυρά στον δράστη ζητώντας παράλληλα ενίσχυση.

Ο 33χρονος αστυνομικός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Presbyterian της Φιλαδέλφειας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Λίγα στοιχεία είναι γνωστά για τον δράστη, που περιγράφεται ως έναν 30χρονο  άνδρα, όπου φέρεται να είπε ότι είχε υποσχεθεί υποταγή στο Ισλαμικό Κράτος . Μετά τη επίθεση προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, αλλά γρήγορα πιάστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές. Δεν υπήρξε  καμία πληροφορία για το όνομα ή την κατάστασή του. Το όπλο που χρησιμοποίησε κατά την επίθεση ήταν  κλεμμένο όπλο της αστυνομίας.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger