Φορτηγά "ξεφορτώνουν" γυναίκες σε καφενεία που μετατρέπονται σε "ροζ" μπαράκια
Μία από τις σημαντικότερες πόλεις στην υπόθεση της διακίνησης γυναικών που προέρχονται από χώρες των Βαλκανίων, αποτελεί η Πάτρα.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά το όλο θέμα η Πάτρα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερες κόμβους μεταφοράς γυναικών οι οποίες στη συνέχεια προωθούνται από μέλη του ιδίου κυκλώματος σε μαγαζιά της νύχτας, κάτω από την μύτη των διωκτικών αρχών.

Οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες προέρχονται από την Βουλγαρία και από την Ρουμανία, δύο χώρες στις οποίες ανθούν τα κυκλώματα μαστροπείας, έχοντας διασυνδέσεις με τα αντίστοιχα της χώρας, τα οποία έχουν τους δικούς τους ανθρώπους στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Οι γυναίκες αυτές, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε νεαρή ηλικία, προορίζονται για συγκεκριμένα μαγαζιά τα οποία προσφέρουν παρέα και συντροφιά στους θαμώνες τους, κυρίως σε μοναχικούς τύπους που συχνάζουν σε αυτά ή σε πελάτες που έχουν “μεγάλο” πορτοφόλι και αρέσκονται στα “ροζ” ραντεβού και γενικότερα.

Πρόκειται για μαγαζιά που λειτουργούν ακόμα και σαν καφενεία τις μέρες, όμως τις νύχτες μετατρέπονται σε μπαράκια με “κονσομασιόν” με τα κορίτσια να κάνουν κέφι και παρέα στους πελάτες. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι μεταφορές γυναικών από πόλεις της Βουλγαρίας και τις Ρουμανίας στην Πάτρα είναι συχνές.   

Οι νεαρές στην πλειοψηφία τους αυτές γυναίκες μεταφέρονται λαθραία χωρίς να έχουν τα ανάλογα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ η μεταφορά τους γίνεται δια μέσω φορτηγών από εταιρίες που υποτίθεται ότι εμπορεύονται διάφορα είδη.

Οι γυναίκες εργάζονται σε έμπιστα μαγαζιά που γνωρίζουν οι άνθρωποι του κυκλώματος, το οποίο έχει αναπτύξει ταυτόχρονα και στενές σχέσεις με αντίστοιχα κυκλώματα της πρωτεύουσας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και με πόλεις των δύο γειτονικών χωρών.



patrasevents.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger