Νεότερη Ενημέρωση 12.30: Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης των δυο νέων στο Μεσολόγγι. Πριν από λίγα λεπτά άνδρες της ΕΜΑΚ ανέσυραν τα πτώμα των δυο νεαρών από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Κατοχής Αιτωλοκαρνανίας.

Νεότερη Ενημέρωση 12.17: Σε αρδευτικό κανάλι έξω από το χωριό Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοούμενων, φίλων από το Μεσολόγγι απο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάλκυσης του οχήματος.

Πρώτη Ενημέρωση 12.05: Στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr το αυτοκίνητο των δυο νεαρών φίλων τα ίχνη των οποίων χάθηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με στοιχεία που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί φέρεται πως στο όχημα βρίσκονται δυο άτομα.

Το αυτοκίνητο εντόπισαν άνδρες της ΕΜΑΚ, δίπλα από τον ποταμό Αχελλώο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τροχαίο.

Στο μεταξύ σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες σε όλη την περιοχή.
Άνδρες της αστυνομίας χωρισμένοι σε ομάδες και με τα πόδια ερευνούν όλο το οδικό δίκτυο. Άνδρες της πυροσβεστικής της 6ης ΕΜΑΚ έχουν μπει στον ποταμό Αχελώο με πλωτό σκάφος και το ερευνούν και άλλοι πυροσβέστες πεζή ελέγχουν την κοίτη του ποταμού.

Στις έρευνες συμμετέχει και το ελικόπτερο της αστυνομίας



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger