Πρωτοσέλιδο της Bild : $EX-MOB - Η Μυστική Έκθεση της Αστυνομία !


Τρεις Σύριοι έχουν συλληφθεί στη νότια Γερμανία για τον ομαδικό βιασμό δύο έφηβων κοριτσιών 14 και 15 ετών το βράδυ  της παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι εισαγγελείς αναφέρουν από την δικογραφία ότι τα δύο άτυχα κορίτσια κρατήθηκαν για αρκετές ώρες και βιάστηκαν ομαδικά.

 Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή μπροστά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και τον καθεδρικό ναό της Κολωνίας. Η αστυνομία ψάχνει και για ένα τέταρτο ύποπτο άτομο.


Εκτός από τις πάνω από 120 μηνύσεις που κατατέθηκε στην Κολωνία, έχουν υπάρξει αναφορές για επιθέσεις σε γυναίκες σε ολόκληρη τη χώρα.
Περισσότερες από 50 μηνύσεις έχουν κατατεθεί από  γυναίκες στη βόρεια πόλη του Αμβούργου και, 39 εκ των οποίων είναι καθαρά για σεξουαλική επίθεση.

Έντεκα γυναίκες κατατεθεί μηνύσεις στο Ντίσελντορφ. Η αστυνομία περιέγραψε τα γεγονότα ως παρόμοια με εκείνα κοντά στην Κολωνία. Μια ομάδα κατοίκων έχει σχηματίσει μια ομάδα επαγρύπνησης για την προστασία των γυναικών στην πόλη από περαιτέρω επιθέσεις.

Στη Φρανκφούρτη η αστυνομία ερευνά επτά μηνύσεις για σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένου και της περίπτωσης των τριών γυναικών που περικυκλώθηκαν από μια ομάδα 10 ανδρών με τα επίσης γνωστά αποτελέσματα.

Στη νότια πόλη της Στουτγάρδης δύο νεαρές γυναίκες 18 ετών περικυκλώθηκαν  από μια ομάδα περίπου 15 άνδρες. Αργότερα ανακάλυψαν πως τα κινητά τους τηλέφωνα είχαν κλαπεί. Η αστυνομία περιέγραψε τους υπόπτους με  αραβική εμφάνιση.

Στη δυτική πόλη του Μπίλεφελντ, μάρτυρες περιγράφουν ότι γυναίκες παρενοχλούνται  σεξουαλικά στους δρόμους και σε ένα συγκεκριμένο δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η αστυνομία εντόπισε μια ομάδα περίπου 150 άνδρες με "Βόρειο-αφρικανική εμφάνιση".

Ορισμένοι από εκείνους που εμπλέκονται στις επιθέσεις της Κολωνίας φέρεται να είναι πρόσφυγες από τη Συρία, σύμφωνα με μια έκθεση που διέρρευσε από την αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger