O Nίκος Καρβέλας δεν μένει πια στο ίδιο σπίτι με την Άννίτα Πάνια- Φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι της Άννας Βίσση στην Εκάλη- Στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη, βρίσκεται και η καλή του φίλη, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου

Μία σοβαρή κρίση στον γάμο τους, φαίνεται ότι διανύουν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια, σύμφωνα με δημοσιεύμα του περιοδικού Hello. Έξι χρόνια μετά τον γάμο τους στο εκκλησάκι Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Politia Tennis Club, με κουμπάρους τον Κώστα Δροσόπουλο και την Ρούλα Κορομηλά, το ζευγάρι δεν μένει πια κάτω από την ίδια στέγη.



Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με την Αννίτα Πάνια και τον γιο τους, Ανδρέα και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι της ΄Αννας Βίσση, στην Εκάλη. 

«Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Νίκος Καρβέλας έβγαινε συχνά από το σπίτι στην Εκάλη και επέστρεφε εκεί, μετά από λίγες ώρες. Το σημαντικό είναι ότι διανυκτέρευσε εκεί», αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Στο πλευρό του συνθέτη, εκτός από την Άννα Βίσση, βρίσκεται και η καλή του φίλη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι.

Ο Νίκος Καρβέλας έξω από το σπίτι της Άννας Βίσση




Δημοσίευση σχολίου

Blogger