Ο τρόπος που επέλεξε μια βραζιλιάνικη συμμορία να εκδικηθεί μια όμορφη αστυνομικό, που συνέλαβε έναν από τους ηγέτες της συμμορίας, πραγματικά είναι πρωτοφανής.

Οι συμμορίτες βρήκαν και ανάρτησαν στο διαδίκτυο τολμηρές γυμνές φωτογραφίες της αστυνομικού, από αυτές που συνήθως βλέπει κανείς σε περιοδικά για… ενήλικους ή σε ιστοσελίδες με τολμηρό και σίγουρα ακατάλληλο (για ανηλίκους) περιεχόμενο.




Η αστυνομικός που υπηρετεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ονομάζεται Τζούλια Λίερς (Julia Liers) και οι τολμηρές φωτογραφίες της, που άγνωστο παραμένει πώς βρέθηκαν στα χέρια των συμμοριτών, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αλλά και ενθουσιασμού.




Η αστυνομικός ποζάρει στο Instagram, αριστερά με τη στολή της και δεξιά με το μαγιό της.

Η νεαρή αστυνομικός φαίνεται ότι της αρέσει πολύ να φωτογραφίζεται. Έχει λογαριασμό στο instagram [δείτε εδώ], όπου συνήθως ποζάρει με μαγιό, ενώ φαίνεται ότι είναι και ταξιδιάρα ψυχή, αφού γυρίζει ολόκληρο τον κόσμο για τις διακοπές της.

Μάλιστα το καλοκαίρι του 2015 είχε έρθει για διακοπές και στη Μύκονο, από την οποία επίσης ανέβασε φωτογραφίες.




Η Βραζιλιάνα αστυνομικός το καλοκαίρι του 2016 στη Μύκονο, που πέρασε μέρος των διακοπών της.

Η αστυνομικός είναι επίσης λάτρης του bodybuilding. Εξάλλου και η ίδια, όπως ίσως παρατηρήσατε, έχει ένα εξαιρετικά γυμνασμένο και φουσκωμένο κορμί.

Αφού λοιπόν πήρατε μια ιδέα για τη Βραζιλιάνα αστυνομικό, ότι δηλαδή της αρέσει να ποζάρει με το μπικίνι της και γενικότερα «αγαπά» τις φωτογραφίες, φανταστειτε τώρα και τις φωτογραφίες σκάνδαλο που έδωσε στη δημοσιότητα η συμμορία....










tribune.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger