Σοκ και οργή προκαλεί στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης η υπόθεση ομαδικού βιασμού μιας 18χρονης κοπέλας, η οποία περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο μαζί με τον πατέρα της. Πέντε νεαροί τούς επιτέθηκαν και αφού εξανάγκασαν, με την απειλή ότι θα τον σκοτώσουν, τον πατέρα της να φύγει από το σημείο, βίασαν ο ένας μετά τον άλλο το άτυχο κορίτσι...

«Αν είχα αντισταθεί θα ήμουν νεκρός» δήλωσε στο αμερικανικό ABC ο πατέρας της 18χρονης. Η ίδια, η οποία θέλησε να  κρατήσει την ανωνυμία της είναι σοκαρισμένη. Περιγράφει τη στιγμή της πράξης των αδίστακτων βιαστών, λέγοντας ότι ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια, αλλά κανείς δεν σταματούσε να την βοηθήσει. «Ήμουν τροαγμένη, με είχε πιάσει πανικός» λέει με τρεμάμενη φωνή η 18χρονη, η οποία μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του πατέρα της, ο οποίος επέστρεψε μετά από 15 λεπτά στο σημείο μαζί με αστυνομικούς. «Η κόρη μου είχε, είχε πέσει στο έδαφος τραυματισμένη» τονίζει.

Το περιστατικό προκάλεσε κοινωνική θύελλα στο Μπρούκλιν εναντίον των πέντε δραστών, οι οποίοι είχαν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Λίγα 24ωρα αργότερα οι δύο εξ αυτών παραδόθηκαν στην Αστυνομία, ενώ στην συνέχεια συνελήφθησαν και οι άλλοι τρεις.  


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger