Περιοχή: Utah, USA

Δύο φίλοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους κατά μήκος μίας τεράστιας παγωμένης έκτασης! Ξαφνικά το μάτι τους πέφτει κάτι σε κάτι πολύ περίεργο! Ένα σχέδιο σε σχήμα τέλειου κύκλου βρίσκεται στη μέση του πουθενά και δείχνει να μη »κολλάει» σε σχέση με το υπόλοιπο τοπίο!

Οι δυο φίλοι πλησιάζουν να του ρίξουν μια κοντινή ματιά καθώς ο ένας από τους δύο μαγνητοσκοπεί το συμβάν ώστε να το ανεβάσουν στη συνέχεια στο youtube!

Όντως πρόκειται για μία τέλεια κυκλική δομή η οποία μάλιστα εκπέμπει θερμότητα σύμφωνα με τα σχόλια που ακούγονται στο βίντεο!

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και είναι πραγματικά ανεξήγητο, είναι πως μέσα στον τέλειο αυτό κύκλο, υπάρχουν τρυπούλες σε ισομετρικές αποστάσεις που μέσα τους περιέχουν ένα είδος βιολογικής μάζας πολυγονικής μορφής! Οι θαρραλέοι νέοι τα εντοπίζουν αμέσως καθώς φαίνονται ξεκάθαρα στο Βίντεο! Αποφασίζουν να αγγίξουν τις πρωτόγνωρες αυτές μορφές μήπως και καταλάβουν περί τίνος πρόκειται!



Η υφή τους όπως την περιγράφουν στο Βίντεο είναι θερμή, γλοιώδης, σαν ζελέ! το σχήμα τους πανομοιότυπο και ιδιαίτερα περίπλοκο!!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε με εικόνα το τι εννοούμε..



Το τι μπορεί να είναι το παρακάτω φαινόμενο είναι ολίγον ανεξήγητο.. Πολλοί μιλούν για ένα είδος αντιπηκτικής ζωτικής πρωτεΐνης, άλλοι μιλούν για ένα είδος μύκητα καθώς και κάποιοι πιο τολμηροί αναφέρουν ότι πρόκειται για εξωγήινα αυγά και πως η εισβολή έχει αρχίσει!

Τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας…



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger