Η αστυνομία Βανκούβερ ζητάει την  βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό των τριών ανδρών από την Μέσα Ανατολή που έκαναν λήψη σε βίντεο μέσα  στο κέντρο εμπορικό κέντρο Pacific Centre Mall του Βανκούβερ την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στις 18:30 το απόγευμα.

Οι άνδρες έκαναν  λήψη σε βίντεο τις εξόδους και τις εισόδους και  λήψη σε συγκεκριμένα πλάνα της εξόδου Dunsmuir Street. Η Ασφάλειας του Mall  κάνει προσπάθειες τον εντοπισμό τους, αλλά μέχρι τώρα ήταν ανεπιτυχείς.
Η αστυνομία αρχικά πίστευε ότι  τέσσερις  ύποπτοι άνδρες έπαιρναν βίντεο, αλλά ο αριθμός των υπόπτων έχει μειωθεί στους τρεις άνδρες,.

Αστυνομίας του Βανκούβερ είπε ότι:
"Το Pacific Centre είναι το κύριο εμπορικό κέντρο στο κέντρο της πόλης του Βανκούβερ, με περίπου 100 καταστήματα σε τρία οικοδομικά τετράγωνα στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή και με απευθείας συνδέσεις προς SkyTrain Expo, Millennium,  και τις γραμμές του  Καναδά.

Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους υπόπτους της φωτογραφίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αστυνομία του Βανκούβερ στο 604-717-3235."

Επιπλέον η Αστυνομία του Βανκούβερ κυκλοφόρησε την ακόλουθη δήλωση την Πέμπτη το βράδυ:

"Δεν υπάρχει καμία πληροφορία ακόμη ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα. Επίσης, δεν έχουμε πληροφορίες μέχρι σήμερα  ότι το κοινό διατρέχει κάποιον  σε κίνδυνο. 
Η δημόσια ασφάλεια παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για μας και εργαζόμαστε για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού στο εμπορικό κέντρο."


Δημοσίευση σχολίου

Blogger