Μια δυσάρεστη έκπληξη, μια έντονη επίπληξη και μια… απόλυση ήταν το δώρο των εορτών για τη μετρ του ιστορικού καφέ της Αθήνας «Zonar’s»


Αιτία; Το γεγονός ότι δεν αναγνώρισε και αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όταν εκείνος, τις ημέρες των εορτών, χωρίς να έχει κάνει κράτηση, βρέθηκε στο μαγαζί και ζήτησε τραπέζι.

Το πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό μπιστρό και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός είναι από τους πιο τακτικούς πελάτες του. Συχνά ο Μεσσήνιος πολιτικός επιλέγει να κάνει τα ραντεβού του εκεί, συνδυάζοντας τις επαφές του με μικρά και απολαυστικά διαλείμματα, καθώς το κατάστημα είναι διάσημο για τις υπηρεσίες του.

Κατά τη διάρκεια των εορτών ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Ζόναρς ωστόσο η μετρ τον ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αντιλήφθηκε ότι η υπάλληλος δεν τον είχε αναγνωρίσει και ξαφνιάστηκε με το «απαγορευτικό». Επέμεινε και ζήτησε από τη μετρ να τον εξυπηρετήσει, κάτι που δεν έγινε παρά μόνο με την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του καταστήματος Χρύσανθου Πανά ο οποίος βρήκε τελικά τραπέζι στον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος απόλαυσε τον καφέ του με πολιτική παρέα πάντα, όμως το συμβάν δεν είχε αίσιο τέλος για την υπάλληλο,

Το λάθος της το πλήρωσε.. με την απόλυση της που της κοινοποιήθηκε λίγες μέρες αργότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον ο Αντώνης Σαμαράς έχει εξασφαλίσει μόνιμο τραπέζι στο Ζόναρς και η μετρ θα θυμάται για πάντα τον πρώην πρωθυπουργό.

πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger