Φαίνεται ότι όλοι αυτοί κάτι ξέρουν, δεν είναι κοινοί θνητοί, και έχουν σχέση με Εβραίους, οι παρακάτω πληροφορίες είναι από το εβραϊκό el.wikipedia.org,με διορθώσεις αυτά που κρύβουν , όλα με στοιχειά 

Ντέιβιντ Ροκφέλερ Γέννηση: 12 Ιουνίου 1915 (ηλικία 100), Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Καθαρή αξία: 3,2 δισεκατομμύρια USD (2015) Forbes 

Κωνσταντίνος Σημίτης(γεν. στον Πειραιά στις 23 Ιουνίου 1936)(79 ετών) είναι Έλληνας καθηγητής πανεπιστημίου και πολιτικός, πολλές φορές υπουργός και πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 1996 ως το 2004. Έλληνας καθηγητής! Η αλήθεια Εβραίος! Ααρών Αβουρί το αληθινό όνομα του: Εβραίος πράκτωρ (ο πατέρας του ήταν αρχηγός κομμουνιστών, μαζί με το Άρη Βελουχιώτη όταν έσφαζαν με όλη την σημασία της λέξης μη κομμουνιστές, δικά του λογία: Χοιρινά προς πάχυνσιν, έτοιμα προς σφαγήν για τους Έλληνες μη κομμουνιστές ως φασίστες σαν να μην πέρασε μια μέρα, όσοι δεν ειναι υπέρ αριστερών φασίστες!!!! .) Μετά την εξόντωση της Χούντας το 1974, υπήρξε από τους ιδρυτές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) αδελφάκι του ΣΥΡΙΖΑ 

Μανώλης Γλέζος 9 Σεπτεμβρίου 1922 (93 ετών)
Ο Μανώλης Γλέζος (γεννημένος στην Απείρανθο Νάξου, στις 9 Σεπτεμβρίου 1922) είναι Έλληνας ήρωας(?) της Εθνικής Αντίστασης,(το σωστό είναι εβραϊκή αντίσταση κατά της Γερμανίας) δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός της Αριστεράς(πρώτη φορά αριστερά μπεε!!!)(πράκτορας Εβραίων που πήγε και προσκυνούσε τον άλλον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ πράκτορα στην Αλβανία ΧΟΤΣΑ). υπήρξαν οι πρωταγωνιστές μιας από τις πρώτες αντιστασιακές πράξεις στην Ελλάδα απο Άγγλους κατά της Γερμανίας που είχε έρθει εδώ να διώξει τους πράκτορες της Αγγλίας, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ σημαία της Γερμανίας.


Ο Γλέζος ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική. Υπήρξε βουλευτής και πρόεδρος της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ) ξανά πρώτη φορά αριστερά μπεεε εε!!! και αργότερα Bουλευτής και ευρωβουλευτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), Bουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) και του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) κοινός οτι έχει σχέση με αριστερά! . 

Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου ΒασιλείουΓέννηση: 21 Απριλίου 1926 (ηλικία 89), δεσμοί αίματος με rockefeller(δεν υπάρχουν αλλα στοιχειά) 

Μίκης Θεοδωράκης(Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ)Γέννηση 29 Ιουλίου 1925 (90 ετών) Βραβείο Λένιν!!!! για την Ειρήνη (1983) το είχε πάρει και ο καπετάν Χιώτης - Χαρίλαος Φλωράκης για το ευχάριστο που σκότωσαν χιλιαδες Ελληνες και πέρασε η χωρα στην κατοχή Εβραίων(Με την επανάσταση Παπαδόπουλο έμεινε ελεύθερη μόνο 7 χρονιά ) αφου έστρεψαν την χωρα κατά της Γερμανίας, με την εξόντωση του ΜΕΤΑΞΆ Ο Θεοδωράκης λόγω των προοδευτικών του ιδεών και όχι οτι ήταν άλλος ένας πράκτορας! ήταν στις μάχες των Αθηνών τον Δεκέμβρη του 1944 στο πλευρό του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ (Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ). 

καταδιώκεται από τις αστυνομικές αρχές. Για ένα διάστημα ζει παράνομος στην Αθήνα χωρίς να σταματήσει την επαναστατική του δράση υπό διαταγες Εβραίων. Τελικά συλλαμβάνεται και στέλνεται εξορία στην Μακρόνησο,η βλακεία του Παπαδόπουλο που δεν τους σκότωσε τότε όλους.Το 1960, ο Μίκης Θεοδωράκης επιστρέφει στην Ελλάδα απο το Παρίσι.Την 21η Απριλίου του 1967 περνά στην παρανομία και απευθύνει την πρώτη έκκληση για αντίσταση κατά της Δικτατορίας για τους Εβραίους και τα πιόνια τους στις 23 Απριλίου. Τον Μάιο του 1967 ιδρύει μαζί με άλλους την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση κατά της Δικτατορίας με συνεργασία Εβραίων και cia, βλέπε απατη πολυτεχνείο το ΠΑΜ και εκλέγεται πρόεδρός του. 

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (Χανιά, 18 Οκτωβρίου 1918)ηλικία 97 έτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξελέγη βουλευτής της Ε.Κ. και συμμετείχε ενεργά στον «Ανένδοτο Αγώνα» ενώ το 1962 έκανε στη Βουλή δήλωση υπέρ της νομιμοποίησης του τότε παράνομου Κ.Κ.Ε.. Μετά τη νίκη της Ένωσης Κέντρου το 1963, διετέλεσε υπουργός Οικονομικών στις Κυβερνήσεις του Γεωργίου Παπανδρέου το 1963 και 1964. δεν υπάρχουν αλλα ύποπτα στοιχειά 

Λοιπόν το κοινό τους ειναι οτι ειναι όλοι μεγάλοι σε ηλικία, και με καλή υγειά και άμεση ή έμμεση σχέση με το ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΚΕ, αφου το ίδρυσε Εβραίος εβραϊκό ειναι, Αβραάμ Μπεναρόγια τι δεν καταλαβαίνουν; οι ηλίθιοι που έχει μαζέψει; οπως και έως σημερα εξυπηρετεί Εβραίους, Τέλος μην ακούω σαχλαμάρες οτι οι αριστεροί ειναι άθεοι έχουν θεο και πολλούς! ναι ναι Εβραίους και αυτοί ΛΕΝΙΝ ΜΑΡΞ....Αυτά τα λίγα χωρίς παρωπίδες οπως θα τα έβλεπε ένας που θα ερχόταν απο άλλο πλανήτη, και ολα αυτά με μια απλή ερευνά τι δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί σημερα το έχω απορία, και υιοθετούν οτι θέλουν οι Εβραίοι, τι έχει μέσα το μυαλό τους, που μου το παίζουν και μορφωμένοι; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΥΓ σχόλια απο ηλίθιους και αριστερούς ειδικά να λείπουν,να διαβάσουν αυτό (Η θλιβερή αγέλη ανθρωποειδών που επιτίθεται σε ελεύθερους ανθρώπους) δεν είμαι υποχρεωμένος να ακούω τον καθένα, με τις ιδεολογικές τους ηλιθιότητες οπως τους έχει διδάξει ο τσοπάνης! ούτε θα αλλάξω τον κόσμο, που βλέπω καθαρά σαν να έχω έρθει απο άλλου,εξάλλου η Τηλεκατευθυνόμενη μάζα δεν ξύπνησε τόσα χρονιά θα ξυπνήσει τώρα; στοιχειά παραθέτουμε.)

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger