Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγη ώρα σε οικία, στην ίδια περιοχή, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».


Άγριο έγκλημα στο χωριό Παραβόλα του Αγρινίου όπου ένας 22χρονος σκότωσε την μητέρα του με μαχαίρι και τραυμάτισε τον αδελφό του που προσπάθησε να τους χωρίσει


Ένα απίστευτης σκληρότητας έγκλημα έγινε σήμερα το απόγευμα στις 7.30 στο χωριό Παραβόλα του Δήμου Αγρινίου, όταν ένας 22χρονος, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους σκότωσε με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του.


Το περιστατικό έγινε μέσα στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια, ενώ παρών στην συμπλοκή ήταν και ο αδελφός του θύτη, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποτρέψει το κακό, τραυματίστηκε και αυτός από το μαχαίρι του αδελφού του.


Στην συνέχεια, ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει για πολύ, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν γρήγορα τα ίχνη του και τον συνέλλαβαν. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως από τους αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν μεθυσμένος όταν είχε φθάσει στο σπίτι και ήρθε σε συμπλοκή με την μητέρα του.


cityvoice.gr

ENHMEΡΩΣΗ 20:57


Νεότερες πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι ο νεαρός δράστης μετά τη στυγερή δολοφονία της μητέρας του το έσκασε από το σπίτι και αναζητείται από τις αρχές. Την ώρα του καυγά με τη μητέρα του και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων μπήκε στη μέση για να τον σταματήσει και τον τραυμάτισε και αυτόν ελαφρά στην πλάτη.


Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Παραβόλα πριν από λίγο καιρό ο σύζυγος της νεκρής πλέον γυναίκας φέρεται να είχε καυγαδίσει μαζί της κατηγορώντας την ότι στο κινητό της τηλέφωνο υπήρχε ένας αριθμός τον οποίο ο ίδιος φέρεται ότι ανήκε σε άγνωστο πρόσωπο κάτι που λέγεται ότι τον εκνεύρισε. Πατέρας και γιος λέγεται ότι επιτέθηκαν και χτύπησαν τη γυναίκα. Η γυναίκα τότε λέγεται ότι έφυγε από την Παραβόλα και πήγε στο Πατρικό της σπίτι στην Αγία Παρασκευή στην Μακρυνεία. Λίγες μέρες όμως αργότερα κάτω από την πίεση που φέρεται να δέχτηκε από τους οικείους της επέστρεψε στο σπίτι της στην Παραβόλα.


Το έγκλημα σημειώθηκε γύρω στις 7.45 απόψε και λίγη ώρα πριν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αναμένεται να σταλεί στην Πάτρα για νεκροψία νεκροτομή. Η Α.Δ Ακαρνανίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αιμοσταγούς δράστη.




Πρώτη ενημέρωση: 20:30

Νεκρή από το μαχαίρι του γιού της έπεσε μια γυναίκα… γύρω στα 50 απόψε στην Παραβόλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr πριν από περίπου μισή ώρα νεαρός ηλικιας 23-24 ετών από την Παραβόλα, μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα τη μητέρα του.

Η γυναίκα καυγάδισε με τον γιό της και ο νεαρός ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι γείτονες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα πήρε το μαχαίρι και της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα . Οι γείτονες σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr άκουσαν τον καυγά και της γυναίκα να καλεί σε βοήθεια.

Γείτονας της άτυχης γυναίκας έσπευσε στο σπίτι και την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα του σπιτιού της  Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι ήδη βρίσκονται τρια περιπολικά ενώ ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της μιλούν για ένα άτομα το οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger